Fatih Terim silah olayına açıklık getirdi

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Milli Takımımız, yarın Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak. Bu kritik maç öncesi Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve futbolcular Semih Kaya, Ozan Tufan, Oğuzhan Özyakup basın toplantısında konuştu.

Fatih Terim silah olayına açıklık getirdi

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Milli Takımımız, yarın Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak. Bu kritik maç öncesi Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve futbolcular Semih Kaya, Ozan Tufan, Oğuzhan Özyakup basın toplantısında konuştu.

"BEN BİR HATA YAPTIM ÖZÜR DİLİYORUM"

Türk halkı veya kendini Türk hisseden herkesle bir şeyler paylaşmak istiyorum diyerek sözlerine başlayan Terim, gazetelerde yer alan bir takım haberleri açıklamayacağım. Hatalı oyuncuları atmaya kalksak takım çıkaramayız. Ben bir hata yaptım. 21 yaşındaki bir çocuğa sahip çıktım ve bunun için tüm Türk halkından özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

"SİZ HASTA MISINIZ?"

Silah olayı ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Fatih Terim, "Biz Hollanda maçına kahrolurken gece kulübünde oldu. Gökhan-Hakan-Ömer arasında olay bir gece kulübünde başladı. Ama bunlar hiç yazılmıyor. Almanya'ya gidince Ömer Toprak'tan olayı duydum. Hiç tasvip etmediğim hoşlanmadığım bir davranış şekli. Hiçbir zaman kabul edemem. Ben de bir evlat sahibiyim. Çek maçından önce anneleri konuşturdunuz. Bu sefer de babayı çıkartıyorsunuz. Siz hasta mısınız? Olayı öğrendikten sonra yaklaşık 1 yıl Gökhan Töre'yi milli takıma almadım. Bu kadar eksik varken, bir eksik daha koydunuz siz. İnsanların ruhunu sakatlıyorsunuz. Gökhan Töre diye biri kalmadı burada. Neşeli halinden eser kalmadı. Ben Hakan'a da, Ömer'e de sahip çıkarım". İzledim, okudum, dinledim. Allah'ım sen beni dostlarımdan koru. Düşmanlarına zaten hazırlıklıyım. Herkes beni eleştiriyor ama ben bu konuyu gündeme getirmedim. Gökhan Töre'yi öldürmeli miydim? Bir şans daha vermemeli miydim!" şeklinde konuştum.

"FORMAYI HAKETMEYENLERE ŞANS VERMEYECEĞİM"

"Burak ve Mehmet Topal'ın MR'ları çekilirken bana 'Galatasaray ve Fenerbahçe maçına yetişir mi?" mesajları geliyor diyen Terim, "Eline ahlaksızlık fırsatı geçmemiş insanların ahlaklıyım diye böbürlenme hakkı yoktur. Düşünebiliyor musunuz; Türk milli takımı hocası maçtan 1 gün önce neleri konuşuyor. Gökhan Töre'nin, Ömer ve Hakan'dan en az üç kere arayıp özür dilediğini ben biliyorum. Kampta 12 tane sakat oyuncu var, kritik bir maç oynayacağız. 40 senedir bu zihniyetle mücadele ediyoruz. Bu formayı haketmeyenlere bundan sonra şans vermeyeceğim. Açık konuşuyorum. Kampta olsa müdahale eder miyiz? Ederiz. Ama olay kamptan sonra gece kulübünde oldu. Gidin onlara sorun. Bu yazılanlar ben de tahribat yapmaz, beni güçlendirir. Ben oyuncuya üzülüyorum. Gökhan Töre'ye yazık etmeyin. şeklinde konuştu.


<< Önceki Haber Fatih Terim silah olayına açıklık getirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER