Fenerbahçe - Gaziantepspor maçı özeti burada

Fenerbahçe, Süper Lig'in 9. hafta maçında karşılaştığı ile Gaziantepspor'u 3-1 yendi. İşte Fenerbahçe Gaziantepspor maçı özeti...

Fenerbahçe - Gaziantepspor maçı özeti burada

Süper Lig'de Fenerbahçe ile Gaziantepspor arasındaki maç, Fenerbahçe'nin 3-1'lik üstünlüğü ile sona erdi. Sarı Lacıivertlilerin gollerini 14. ve 85. dakikalarda Emenike, 38. dakikada ise Sow kaydetti. Rakibin tek golünü, 75. dakikada Semir Stilic attı. 

Fenerbahçe bu galibiyeti, daha rakipleri maçlarını oynamadan zirvedeki yerini korudu.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

14. dakikada Fenerbahçe öne geçti. Bu dakikada Baroni'nin ceza sahası dışından sert şutunu kaleci Serdar Kulbilge çıkardı. Sonrasında savunmanın uzaklaştırmak istediği topu kapan Alper'in ortasında Emenike, kafayla topu filelerle buluşturdu. 1-0.

39. dakikada Fenerbahçe'nin ikinci golü geldi. Bu dakikada sağ kanattan gelişen atakta Caner'in pasında topla buluşan Baroni'nin ortasında arka direkte topla buluşan Sow, tamamladı. 2-0.

43. dakikada Fenerbahçe etkili geldi. Bu dakikada Alper'in pasında topla buluşan Caner'in sert şutu yan ağlarda kaldı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maçın ilk yarısı Fenerbahçe'nin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

63. dakikada konuk ekip etkili geldi. Bu dakikada Stankevicius'un pasında cezaalanı önünde topla buluşan Traore, üzerine gelen kaleci Volkan'ı geçtikten sonra vurdu. Ancak meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

73. dakikada Caner'in soldan cezasahası içine yaptığı ortada Moussa Sow, topuk pasıyla meşin yuvarlağı arkaya aşırdı. Topla buluşan Kuyt'un vuruşunda Ekrem, tehlikeyi kornerle uzaklaştırdı.

75. dakikada konuk ekibin golü geldi. Bu dakikada Traore'nin cezaalanı içine doldurduğu topu Turgut Doğan Şahin, kafayla Stilic'in önüne indirdi. Bu oyuncu sert bir şutla kaleci Volkan'ı mağlup etti: 2 - 1.

86. dakikada Fenerbahçe'nin üçüncü golü geldi. Bu dakikada savunmanın uzaklaştırmak istediği topu kapan Salih Uçan, sol çizgi üzerinden ortasını yaptı. Cezaalanı içinde topla buluşan Emenike, güzel bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 3 - 1.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Fenerbahçe, Gaziantepspor'u 3-1 mağlup etti.
<< Önceki Haber Fenerbahçe - Gaziantepspor maçı özeti burada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER