Fenerbahçe - Orduspor maçı bu akşam

Süper Lig'de 28. hafta mücadelesinde şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe, ligde kalma mücadelesi veren Orduspor deplasmanına konuk olacak.

Fenerbahçe - Orduspor maçı bu akşam

Ligin 24. haftasında Beşiktaş derbisinde aldığı 3-2'lik yenilginin ardından, 25, 26 ve 27. hafta maçlarında kaybetmeyen sarı-lacivertli ekip, Orduspor karşısında da galip gelerek serisini 4 maça taşımayı hedefliyor.
Süper Lig'de aldığı başarılı sonuçların yanı sıra, UEFA Avrupa Ligi'ndeki performansıyla son dönemde büyük bir çıkış yakalayan Fenerbahçe, çeyrek final ilk maçında İtalyan ekip Lazio karşısında aldığı 2-0'lık galibiyetin de verdiği moralle deplasmanda 3 puan arayacak.

22. RANDEVU

Fenerbahçe ile Orduspor, lig tarihinde pazar günü 22'nci kez birbirlerine rakip olacak. İki takım arasında geride kalan 21 maçtan 13'ünü Fenerbahçe, 3'ünü Orduspor kazandı, taraflar 5 maçta da eşitliği bozamadı.
Fenerbahçe'nin toplam 27 golüne, Orduspor 10 golle cevap verdi. Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Fenerbahçe 2-1 kazandı.

ORDU'DAKİ MAÇLAR

Fenerbahçe ile Orduspor, lig maçlarında Ordu'da 11'inci kez karşılaşacak. İki ekip arasında Ordu 19 Eylül Stadı'nda yapılan 10 maçta taraflar üçer galibiyet aldı, 4 maç da berabere bitti.
Ordu'daki maçlarda Fenerbahçe 7, Orduspor ise 6 gol attı. Geçen sezon Ordu'da yapılan maç 1-1 bitti.

4 OYUNCU CEZA SINIRINDA

Fenerbahçe'de, Orduspor maçı öncesi 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Ligde üçer sarı kartları bulanan Volkan Demirel, Caner Erkin, Cristian ve Semih Şentürk yarınki maçta da forma giyip birer kart daha görmeleri durumunda 29. haftadaki Eskişehirspor mücadelesinde cezalı durma düşecekler.

ORDU'DA 4 EKSİK

Ev sahibi ekip Orduspor'da sakatlığı bulunan Yussuf Ayila ile kulüpte izin alan İbrahim Kaş bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Ayrıca Fenerbahçe maçı öncesinde kadro dışı kalan Yiğit Gökoğlan ve Vicente Monje de takımda yer alamayacak.

MUHTEMEL 11'LER
ORDUSPOR
Agus Garcia Iniguez
Ömer Kulga
Ferhat Çökmüş
Ali Çamdalı
Javier Umbides
Jaime Romero
Bogdan Stancu
David Barral

FENERBAHÇE
Gökhan Gönül
Joseph Yobo
Mehmet Topal 
Cristian Baroni
Caner Erkin
Pierre Webo

HAKEM: İlker Meral
SAAT: 19:00
STAT: Ordu 19 Eylül Stadı
<< Önceki Haber Fenerbahçe - Orduspor maçı bu akşam Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER