Fenerbahçe Erciyes'te ne yapacak?

Fenerbahçe bugün kritik bir 90 dakikaya çıkacak. Meireles, Alves ile Gökhan sakat, Topal ve Volkan'ın durumu ise belirsiz...

Fenerbahçe Erciyes'te ne yapacak?

Sarı-Lacivertliler, Süper Lig’in 8. haftasında bugün Kayseri Erciyesspor’a konuk olacak. Tüm hazırlıklarını tamamlayıp, dün Kayseri’ye giden Fenerbahçe’de tüm olumsuzluklara rağmen parola; galibiyet.

Kanarya’nın yıldız isimleri Alves, Meireles ve Gökhan’ın sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceği maçta Mehmet Topal ile Volkan Demirel’in durumu da belirsizliğini koruyor. Ağrılarının kalmadığını belirtip son anda kadroya alınan Topal’ın durumunun maç saatinde belli olacağı belirtilirken, kaleci Volkan’a da dün serum tedavisi uygulandı. Gribal enfeksiyon nedeniyle halsiz olan tecrübeli file bekçisi, karşılaşmaya yetiştirilmeye çalışılacak. 

Bu arada eksiklerin çokluğu nedeniyle Fenerbahçe sahaya farklı bir kadroyla çıkacak. Alves’in yokluğunda savunmanın göbeğinde Egemen-Bekir ikilisi, Gökhan’ın yerine de sağbekte Mehmet Topuz forma giyecek. Orta alanda Alper, Baroni, Holmen ve Selçuk’tün 3’ünün oynaması beklenirken, hücumda Webo gol arayacak. Zorlu karşılaşmaya yalnızca Alper Potuk kart sınırda çıkacak.

Müthiş karşılaşma

İstanbul özel uçakla dün Kayseri’ye varan Fenerbahçe’ye coşkulu karşılama... Sarı-Lacivertliler’i binlerce taraftar Erkilet Havaalanı’nda çiçeklerle karşılarken, “Şampiyon” tezahüratlarıyla da Kayseri’yi inletti. Yağmura rağmen havalimanında takımlarını bekleyen Fenerbahçeliler, kafilenin yolculuk yaptığı otobüsün önünde dev bir Fenerbahçe bayrağı açtı. Kafile, havalimanından taraftarların sevgi gösterileri eşliğinde, konaklayacağı Ommer Otel’e hareket etti.

Muhtemel ilk 11'ler

Kayseri Erciyesspor: Borjan, Erhan, Fazlı, Mangane, Ekrem, Cem Can, Traoe, İbricic, Azofeifa, Yasin, Sinan

Fenerbahçe: Volkan, M.Topuz, Egemen, Bekir, Caner, Kuyt, Selçuk (Topal), Emre, Holmen (Baroni), Sow, Webo

Saat: 19.00

Stat: Kadir Has


Yayın: Lig TV

<< Önceki Haber Fenerbahçe Erciyes'te ne yapacak? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER