Fenerbahçe Eskişehirspor maçı golleri seyredin

Spor Toto Süper Lig'de 11. hafta mücadelesinde Fenerbahçe-Eskişehirspor maçı 2-2 sona erdi.

Fenerbahçe Eskişehirspor maçı golleri seyredin

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan ve hakem Tolga Özkalfa'nın düdük çaldığı maçta Fenerbahçe iki kere geriye düştüğü maçta uzatmalarda attığı penaltı golüyle beraberliği yakaladı. Sarı lacivertli ekipte Emre Belözoğlu 85. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve takımını 10 kişi bıraktı.

Fenerbahçe'da golleri 70. dakikada Pierre Webo ve 90+3. dakikada penaltıdan Moussa Sow attı. Konuk Eskişehirspor'un gollerini ise 28. dakikada Erkan Zengin ve 87. dakikada da Rogelio Mori kaydetti.

Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 21'e yükselterek 2. sıraya çıkarken, Eskişehirspor ise 12 puanla 14. sırada kaldı.

 



Fenerbahçe Geçen Sezonun 7 Puan Gerisinde Kaldı. (10 Gol Az Attı, 1 Gol Fazla Yedi)
Fenerbahçe bu sezon ilk 11 haftada 6 galibiyet 3 beraberlik 2 yenilgi aldı ve 21 puanda kaldı. Fenerbahçe böylece geçen sezon 11.haftada topladığı puanın 7 puan gerisinde kaldı. Geçen sezon 11.haftada 28 puanla lider olan Fenerbahçe 26 gol atıp 11 gol yemişti. Fenerbahçe bu sezon ise 16 gol atarken (10 gol az) kalesinde ise 12 gol gördü (1 gol fazla)

Fenerbahçe Bu Sezon Süper Lig’de En Çok Penaltı Kullanan Takım. (5 Kez)
Fenerbahçe bu sezon Süper Lig’de en çok penaltı kazanan takım oldu. Fenerbahçe 5 kez penaltı kullanırken bu vuruşların 4 tanesini gole çevirdi. Fenerbahçe bu sezon ezeli rakiplerinin toplamından fazla penaltı kazanmış oldu. Bu sezon Trabzonspor 2 kez, Beşiktaş ve Galatasaray 1’er kez (toplam 4 kez) penaltı kullandı.

Fenerbahçe Son 7 Sezonda 11.Haftayı En Çok Penaltı Vuruşu Kullanarak Geçen Takım Oldu
Fenerbahçe bu sezon ilk 11 haftada 5 kez penaltı vuruşu kazandı. Fenerbahçe böylece son 7 sezonda 11.hafta sonunda en çok penaltı kullanan takım oldu. En son 2007-08 sezonunda Galatasaray ilk 11 haftada 5 kez penaltı kazanmıştı. Geçen sezonda Elazığspor 11.haftada 4 kez penaltı kullandı. 
n, Berkay, Ergün, Causic, Hürriyet, Erkan, Sissoko, Ömer, Funes Mori.
<< Önceki Haber Fenerbahçe Eskişehirspor maçı golleri seyredin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER