Fenerbahçe Kadıköy'ü sallamaya hazır

Çaykur Rizespor'u ağırlayacak olan F.Bahçe'ye 19. mutlu son için sadece 1 puan yetecek. 50 bin kadın ve çocuk taraftar dünya rekoru kıracak. Şampiyonluk gelirse, Kadıköy yanacak!

Fenerbahçe Kadıköy'ü sallamaya hazır

Süper Lig'de en yakın rakibi Beşiktaş'ın 12 puan önünde lider olan Fenerbahçe, bugün Çaykur Rize karşısında şampiyonluk maçına çıkıyor. 

Cezası nedeniyle erkek taraftarlarından mahrum olan sarı-lacivertlilere, mutlu son için 1 puan yetiyor. Beşiktaş puan kaybederse, yenilgi halinde bile Fenerbahçe bitime 3 hafta kala şampiyonluk turu atacak. Dün birkaç saat içinde tüm biletleri tüketen 50 binin üzerindeki kadın ve çocuk taraftar, dünya rekoru kıracak. 

Şampiyonluk gelirse Kadıköy karnaval yerine dönecek.

KADIKÖY'DE ŞÖLEN HAZIRLIĞI 

Taraftarlar takımı Samandıra'dan alıp Saracoğlu'na getirecek. Maçtan sonra da Bağdat Caddesi'nde büyük kutlama yapılacak. Beşiktaş beraberliğiyle rekoru kaçıran (4 hafta kala şampiyonluğu ilan etme şansını yitirdi) Fenerbahçe 1967-68 ve 1969-70 sezonlarında olduğu gibi lig sonuna 3 hafta kala şampiyonluğu ilan etmek istiyor. 18 şampiyonluğun 5'ini son haftada elde eden Fenerbahçe'de sakatlığı olan Egemen Korkmaz ve riske edilmemesi beklenen Moussa Sow dışında tam kadro sahaya çıkacak. F.Bahçe'yi galibiyet ve beraberlik dışında Beşiktaş'ın Sivas'ta puan kaybetmesi de şampiyonluğa ulaştıracak.

'BİZ BİR AİLEYİZ' PANKARTI 

Fenerbahçe bugün sahaya "Biz bir aileyiz" pankartıyla çıkacak. Pankartta Anıtkabir ziyaretinden, maç ve idman fotoğraflarına, 3 Temmuz sürecinden büyük yürüyüşe kadar 560 kare bulunuyor. Stat, Kıraç'ın yeni yazdığı Fenerbahçe marşıyla inleyecek.
<< Önceki Haber Fenerbahçe Kadıköy'ü sallamaya hazır Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER