Fenerbahçe Krasicden kurtulamıyor

Krasic F.Bahçe'nin elinde kaldı!

Fenerbahçe Krasicden kurtulamıyor

Sezon başından beri özel kondisyonerle çalışmasına rağmen bir türlü form tutamadığı gibi takıma adapte olmakta bile güçlük çeken Milos Krasic, tabir-i caizse F.Bahçe’nin elinde kaldı.
 
Teknik direktör Aykut Kocaman’ın yıllardır hayâlini kurduğu Sırp futbolcuyu bundan tam bir sene önce Juventus’tan 7 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadroya katan sarı-lacivertli yönetim, şimdilerde ise ‘Nasıl olur da Krasic’ten kurtuluruz?’ diye kara kara düşünüyor..
 
Kulüple 3 senelik daha sözleşmesi bulunan ve kalması halinde her yıl 2 milyon 300 garanti ve 12 bin 500 bin Euro da maç başı ücret kazanacak olan deneyimli oyuncuya bu paraları ödemek istemeyen sarı-lacivertliler, Rusya’da çalmadık kapı bırakmadı.. Futbolcunun menajeri Joksimovic’le de sürekli olarak irtibatta olan F.Bahçeli idareciler, en geç 1 ay içinde bu büyük sorunu çözüme kavuşturmanın planlarını yapıyor.
 
KİRALIK DA GÖNDERİLEBİLİR

Minumum zararla elden çıkartmak istedikleri sorunlu yıldıza Rusya’dan bir talip çıkmaması yöneticilerin umutsuzluğa kapılmasına neden olurken, sarı-lacivertlilerin para saçan Katar takımlarına da teklif götüreceği öğrenildi.

Krasic'in yabancı kontenjanındaki şişkinlik göz önünde bulundurulduğunda bonservisiyle birlikte birlikte gönderilememesi halinde ise kiralık olarak başka bir kulübe verilmesi de gündemde. (Vatan)
<< Önceki Haber Fenerbahçe Krasicden kurtulamıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER