Fenerbahçe bu fotoğraf karesini konuşuyor

Fenerbahçe'nin gol sevincine ortak olan takım otobüsü şoförü Cemal Karakış’ın, Emenike’ye ısınırken, “Girip gol atacaksın” dediği ortaya çıktı.

Fenerbahçe bu fotoğraf karesini konuşuyor

Kayseri Erciyesspor’a 90+5’te atılan galibiyet golü sonrası yaşanan sevinçte dikkat çeken bir isim vardı. O da takım otobüsünün şoförü Cemal Karakış’tı.

Yıllardır takımı taşıyan Cemal Karakış ile oyunun sonlarına doğru kenarda ısınan Emenike arasında ilginç bir diyalog yaşandığı ortaya çıktı. Emenike’ye “Oyuna girip gol atacaksın” diyen Karakış haklı çıkınca Nijeryalı yıldız sevincini Cemal Abisi ile paylaşmak istedi. Karakış’ın bulunduğu köşeye yönelen Nijeryalı’yı takım arkadaşları sevinirken yere düşürdü. Cemal Karakış daha sonra bu sevince eşlik etti.

Karakış, o an yaşananlar için “Emenike tam bana geliyordu, arkadaşlarının altında kaldı” ifadesini kullandı. Normalde körükte bekleyen Cemal Karakış’ın, geçen sene Kayseri’de yaşananların da etkisiyle çok heyecanlandığı ve kendini bir anda saha kenarında bulduğu belirtildi. Geçen sezonki Kayserispor maçı öncesi taşlanan otobüsü kullanan Karakış, adeta o gün yaşadığı korkunun acısının çıkarttı. Eurosport
<< Önceki Haber Fenerbahçe bu fotoğraf karesini konuşuyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER