Fenerbahçe sonunda transferi bitiriyor

Fenerbahçe Belhanda'nın işini kesin olarak bitiriyor. Sırada yıldız bir golcü var.

Fenerbahçe sonunda transferi bitiriyor

Fenerbahçe'de Younes Belhanda seferi dün itibariyle resmen başladı. G.Saray’ın önce Wesley Sneijder sonra da Drogba ile yaptığı gündemi sarsan transferleri sonrası suskun olan sarı-lacivertli yönetim çektiği nakit sıkıntısının ardından kaynak bularak Belhanda için yeniden düğmeye bastı.

FENER ‘KAP’TIRMADI

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın Alex’in bölgesi için yazdığı tek isim olan Faslı oyuncu milli takımının Afrika Kupası’nda elenmesinin ardından Fransa’ya dönmüştü. Montpellier kulübü ile yapılan uzun pazarlıklar sonrası 15 milyon Euro olan bonservis ücreti 9 milyona kadar düşürüldü. Ancak hem teminat hem de ödenecek paranın taksit miktarında, görüşmeler tekrar tıkanma noktasına gelirken, dün pürüzleri gidermek için yönetici Şekip Mosturoğlu ile idari menajer Hasan Çetinkaya Fransa’ya geçerek resmi görüşmelere yeniden başladı.
BU arada sarı-lacivertliler 21 Ocak’ta Kamuyu Aydınlatma Platformu’na görüşmelerin başladığını bizzat açıklarken, F.Bahçe’de bugüne kadar KAP’a bildirilip de tamamlanmayan transfer olmaması nedeniyle taraftarlar bu transfere bitti gözüyle bakıyor.

AYRICA taraftarların sosyal medyada yer alan “Neden transfer yapılmıyor? Hani söz vermiştiniz, 3-4 isim gelecekti?” eleştirilerinin de yönetimin canını sıktığı ve bu durumun da düğmeye hemen basılmasına sebep olduğu öğrenildi.

GOLCÜ DE ALINACAK

Belhanda'nın  bugün ya da yarın sözleşme imzalaması beklenirken, F.Bahçe’de Faslı oyuncunun yanında forvet transferi için de arayışlar başladı. Hele de G.Saray’ın yaptığı transferlerin ardından ikinci bir transfer gündemde. Ancak bu konuda titiz davranan Aykut Kocaman, menajerler vasıtasıyla kendisine iletilen tüm kariyerli isimleri şimdilik düşünme kararı aldı. Başkan Aziz Yıldırım da bu konuda hocasından gelecek isimleri beklese de ana gündem acil ihtiyaç bölgesi olan 10 numara mevkisi için Belhanda’nın alınması.
<< Önceki Haber Fenerbahçe sonunda transferi bitiriyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER