Fenerbahçe süper yıldızın peşinde

Diego Ribas’ı KAP’a bildiren Fenerbahçe transferde hareketli saatler yaşıyor.

Fenerbahçe süper yıldızın peşinde

Beşiktaş’ın transfer listesinde bulunan Diego Ribas’ı borsaya bildirerek taraftarlarını heyecanlandıran sarı lacivertlilerin gündeminde transfer var. Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıran bu gelişmeler, Brezilya’dan gelen transfer açıklamasıyla birlikte daha da farklı bir boyut kazanacak gibi gözüküyor.

Brezilya'dan Pato açıklaması

Diego Ribas transferini Şampiyonlar Ligi’nden sonra açıklaması beklenen Fenerbahçe’nin Pato ile söz kestiği iddiaları kulaktan kulağa yayılmaya başladı. 2013 yılında Milan’dan ülkesi Corinthians’ın yolunu tutan Pato, sarı lacivertlilerin gündeminde yer almaya devam ederken Brezilyalı gazeteci ve aynı zamanda menajer olan Paolo Freitas’tan transfer hakkında bilgi verdi.

Güney Amerika'nın en güvenilir gazeticilerinden biri olan Paolo Freitas, Fenerbahçe’nin Pato ile ilgilendiği iddiaları üzerine Corinthians kulübünden aldığı bilgileri ve transferin olma olasılığı ile ilgili önemli ip uçları verdi. işte o açıklamalar;

" Pato Corinthians’tan Şubat ayında Sao Paolo’ya kiralandı. Bu transferle alakalı kulübe ulaşmış bir teklif yok. Zaten oyuncu çok kısa bir süre öncesi Sao Paolo’yla kiralık olarak sözleşme imzaladı. Ben bu transferin şimdilik mümkün olduğunu düşünmüyorum. Ancak Şubat ayında Fenerbahçe’nin Pato ile ilgilendiğini biliyordum. "

(Eurosport)
<< Önceki Haber Fenerbahçe süper yıldızın peşinde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER