Fenerbahçe tam kadro Kadıköy'de

Pazar günü Fenerbahçe için bir başka olacak. Sarı-Lacivertliler ikinci yarıda ilk kez bir maçı eksiksiz oynayacak. Cezası biten taraftarlar da Saracoğlu'ndaki yerini alacak.

Fenerbahçe tam kadro Kadıköy'de

İkinci yarının başlamasıyla birlikte Fenerbahçe’nin üzerindeki kara bulutlar dağılmak bilmedi. Emenike, Webo, Sow, Meireles, Baroni, Emre, Alper, Alves, Egemen gibi isimler sakatlıkları nedeniyle forma giyemedi. Bu futbolculara bir de ceza alanlar eklenince, Sarı- Lacivertliler kadro kurmakta bile sıkıntıya girdi. 

Kayseri Erciyesspor ile pazar günü oynanacak 25. hafta sınavı öncesi Kanarya’da yüzler gülüyor. Çünkü Cristian Baroni’nin cezası bitiyor; Webo, Egemen ve Alves’in de tam kapasiteyle pazar gününe yetişeceği belirtiliyor. Fenerbahçe ikinci yarıda ilk kez bir maça eksiksiz çıkmaya hazırlanırken, cezası biten taraftarlar da tribündeki yerini almayı bekliyor.

Sevenler kavuşuyor 

Elazığ deplasmanında Fenerbahçe taraftarlarının kötü tezahüratta bulundukları gerekçesiyle 23. haftadaki Gençlerbirliği maçını yalnızca kadın ve çocuklar izlerken, Erciyesspor sınavında, hem sahada hem de tribünde eksik olmayacak. Kendilerine verilen programa göre çalışan Egemen ile Alves, bugünden itibaren takımla çalışmalara başlayacakları açıklandı.

Saracoğlu'undan çıkış yok 

Fenerbahçe sahasında 18 maçlık yenilmezlik serisi yakaladı. En son 3 Şubat 2013’te Sivas’a yenilen Sarı-Lacivertliler, daha çıktıkları karşılaşmalarda 18 galibiyet, 2 beraberlik elde etti. Bu maçlarda rakip fileleri 48 kez havalandıran Kanarya, kalesinde ise 15 gol gördü.Fanatik



<< Önceki Haber Fenerbahçe tam kadro Kadıköy'de Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER