Fenerbahçe ve Galatasaray'dan büyük sükse!

Fenerbahçe ve Galatasaray kadın basketbol takımları, rakiplerini saf dışı bırakarak, Euroleague’de adlarını son sekize yazdırıp, finale bir adım daha yaklaştılar.

Fenerbahçe ve Galatasaray'dan büyük sükse!

Kadınlar Euroleague’de ikinci tur play-offlarının ikinci maçında Uni Györ’e konuk olan Fenerbahçe, ikinci yarıdaki oyunuyla maçtan 68-77 galip ayrıldı.

İlk yarıda istediği performansı sergileyemeyen temsilcimiz, ikinci devrede ise ipleri tamamen eline alarak 18-24 Mart tarihleri arasında Ekaterinburg’da düzenlenecek olan Kadınlar Euroleague Final Eight’ine katılma hakkı kazandı. Play-offların ilk haftasının MVP'si Ivana Matovic bu maçta da 21 sayı-9 ribaund ve 6 asistle oldukça etkili bir performans sergiledi.


Kadınlar Euroleague’de temsilcilerimizden Galatasaray ise, ilk maçta mağlup ettiği ZVVZ USK Prague’ı ikinci karşılaşmada da 63-78 yenerek adını son sekize yazdırdı.

Alba Torrens’in 20 sayı ile galibiyette başrol oynadığı galibiyette Sancho Lyttle da 14 sayı-10 ribaundla double-double yaparak Galatasaray’ı 18-24 Mart tarihleri arasında Ekatinburg’da yapılacak olan Kadınlar Euroleague Final Eight’ine taşıdı...
<< Önceki Haber Fenerbahçe ve Galatasaray'dan büyük sükse! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER