Fenerbahçe'de darbe üstüne darbe

Fenerbahçe’de, Erciyesspor maçı öncesi sakatlıklar kabus oldu. Bruno Alves ve Meireles’ten sonra M.Topal’ın da sakatlığı sıkıntı oluşturdu.

Fenerbahçe'de darbe üstüne darbe

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, üst üste gelen kötü haberler nedeniyle bir hayli sıkıntıya girdi. Sarı-lacivertli ekipte üç önemli isim; Bruno Alves, Meireles ve Mehmet Topal’ın Kayseri Erciyesspor maçında forma giyemeyecek olması tüm planları alt üst etti.
Sakatlıkları nedeniyle Trabzonspor maçında görev alamayan Alves ve Meireles’in bu haftaya yetişmesi planlanıyordu. Özellikle Meireles’in tedavisi çok iyi giderken, yıldız oyuncunun Portekiz Milli Takım kampına gitmesi ve orada sakatlığının nüksetmesi teknik heyeti üzdü,

Mehmet Topal’ın da milli takımdan sakat dönmesi orta sahaya büyük darbe indirdi.

En önemli iki silahını kaybeden, Emre’nin henüz tam olarak hazır olmaması, Cristian’ın formsuzluğu nedeniyle eli kolu bağlanan Teknik Direktör Yanal formül arayışına başladı. Erciyesspor karşısına Emre, Alper, Holmen üçlüsü ile çıkmayı düşünen tecrübeli hocanın Selçuk alternatifini de bir kenarda tuttuğu öğrenildi.

Yanal’dan takip

Bu arada milli takımlara gönderdiği çok sayıda oyuncu sebebiyle lige verilen arada 7-8 kişi ile antreman yapmak zorunda kalan sarı lacivertli takımda teknik heyet uluslararası alanda forma giyen tüm oyuncuları takip etti. A Milli Takım’ın yanısıra Çek, Kamerun, Nijerya, Senegal, Hollanda gibi takımlarda görev alan Fenerbahçeli futbolcuların form durumları, kaç dakika ve nasıl oynadıkları tek tek raporlandı. Estonya maçındaki performansı ile Caner ve Etiyopya’ya iki gol atan Emenike en dikkat çeken isimler oldu. Kuyt da Türkiye maçında yaptığı asist ile kendi takımı adına önemli iş yaptı. Volkan Demirel ise Hollanda’ya karşı yediği hatalı golle düşük bir performans sergiledi.
<< Önceki Haber Fenerbahçe'de darbe üstüne darbe Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER