Fenerbahçe'de rekor heyecanı var

Fenerbahçe, Kayserispor karşısına farklı bir hedefle de çıkacak.

Fenerbahçe'de rekor heyecanı var

3 puanlı sisteme geçilen 1987-88 sezonundan bu yana daha önce 6 kez ilk devreleri zirvede kapatan Kanarya, en yakın rakibine en fazla 7 puan fark atmıştı. 2006-07 sezonunda devreyi 37 puanla tamamlayan Fenerbahçe'nin en yakın rakibi 30 puanlı Galatasaray olmuştu.

GÖZLER CİMBOM VE KARTAL'DA

Bugün Gazetesi'nin haberine göre; 17. haftada Kayserispor'u ağırlayacak Ersun Yanal'ın öğrencileri rakibini yendiği takdirde rekoru kırma şansını yakalayacak. Ancak bu zirve yarışındaki diğer rakiplerinin alacağı sonuca bağlı. Lider Fenerbahçe şu anda ligde 38 puanla, 31 puanlı Kasımpaşa'nın 7 puan önünde bulunuyor. 

Bu hafta her iki takım da kazanırsa Fenerbahçe 7 puan farkı koruyup rekorunu egale edebilecek. Ancak Sarı-Lacivertliler kazanır ve Kasımpaşa bugün evinde ağırlayacağı Akhisar Belediye önünde puan yitirirse rekor kırılacak. Rekorun kaç puan farkla olacağı ise Kasımpaşa'nın yanı sıra Galatasaray ve Beşiktaş'ın alacağı sonuçlara bağlı.

Cimbom bu hafta deplasmanda Erciyesspor'a, Kartal ise Başkent'te Gençlerbirliği'ne konuk olacak. Kasımpaşa puan kaybeder Galatasaray kazanırsa rekor 8 puan farka gelecek. Kasımpaşa ve Galatasaray kaybeder Fenerbahçe ve Beşiktaş kazanırsa puan farkı bu kez 9'a çıkacak. Farkın 10 puana çıkması ise Kanarya'nın kazanıp, 3 takipçisinin kaybetmesiyle mümkün olabilecek.
<< Önceki Haber Fenerbahçe'de rekor heyecanı var Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER