Fenerbahçe'den Veli Kavlak bombası

Orta sahadaki direncini güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'nin Veli Kavlak'a olan aşkı, günden güne artıyor.Sarı-lacivertliler, Kara Kartal'ın yıldız futbolcusuna, yeni bir haber gönderdi.

Fenerbahçe'den Veli Kavlak bombası

Sarı-lacivertli ekip, Kara kartal'ın gözde ismine, Beşiktaş’a imza atmaması için haber gönderdi.

Kulüplerin büyük bir bölümünün mali krizle karşı karşıya kaldığı bir dönemde bazı takımlar şimdiden sezon sonunu kara kara düşünmeye başladı. Mali krizin verdiği sıkıntıları fazlasıyla hisseden Beşiktaş, bu kluüplerden yalnızca bir tanesi.Ekonomik sıkıntılar, Beşiktaş'ın transferdeki elini de zayıflatıyor. Zira Kara kartalın sezon sonu birçok oyuncusuyla olan sözleşmeleri bitiyor.

Beşiktaş'ta bu sezonun gözde isimleri Veli Kavlak ve Atiba'nın yanı sıra Ersan Adem Gülüm ve Mustafa Pektemek'in de sözleşmeleri sona eriyor.

Başkan Orman, ilk iş olarak futbolcuların menajerleriyle masaya oturdu ve her birine yeni sezon için verebilecekleri rakamları iletti. 800 bin Avro alan Veli’ye yaklaşık yüzde 80 zam yapıldığı, Ersan ve Pektemek’in de 3 milyon TL’lik yıllık öneriyi az bulduğu ve 1.2 milyon euro talep ettikleri öğrenildi.

Atiba’nın da 1 milyon avro olan ücretinin artırılmasını istediği Orman’nın kendisine 1.2 milyon avro önerdiği ifade edildi.

Transfer döneminde adı sıkça geçecek bu oyuncular için birçok kulüp sıraya girmiş vaziyette ancak Veli Kavlak, bu isimler arasında bir adım önde gibi duruyor. Şayet yıldız oyuncuya önemli teklifler olduğu gelen bilgiler arasında. Bu sezon oynadığı futbolla zirve yapan Veli'ye, Alman kulüplerinin yanı sıra  Fenerbahçe talip.
 
Hatta Fenerbahçe'nin, Beşiktaş’a imza atmaması için yıldız futbolcuya haber gönderdiği belirtildi.


<< Önceki Haber Fenerbahçe'den Veli Kavlak bombası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER