Fenerbahçelileri sevindirecek haber

Younes Belhanda'dan Fenerbahçe taraftarını sevindirecek haberler geldi.

Fenerbahçelileri sevindirecek haber

Fenerbahçe'nin 1 numaralı transfer hedefi durumunda olan Younes Belhanda'daki son gelişmelerle ilgili Louis Nicollin'den müjdeli haber geldi.  

Fransa'nın La Provence gazetesine konuşan Montpellier başkanı Louis Nicollin'in önceki pazarlığa yanaşmaz ve agresif açıklamalarının aksine daha uzlaşmacı bir tavır takındığı dikkatleri çekti. "Younes Belhanda için tek bir teklif var" diyen Nicollin, "Sadece tek bir sıkıntı var, Fenerbahçe parayı üç yıl içinde ödemek istiyor. Bu konuda topu bize atıyorlar" dedi ancak müjdeli haberi de verdi; "Fenerbahçe şimdi daha uzlaşmacı bir tavır takınmış durumda. Görüşmeler böyle devam ederse Belhanda transfer olabilir" dedi.

Fas basınına Fenerbahçe'yle anlaştığını açıklayan Belhanda, sonunda Montpellier'e de rest çekmişti. Fas sitesi Maroc Football'un haberine göre Belhanda, herhangi bir kulüp ile anlaşması durumunda Fas Milli Takımı'ndan 48 saat sürüyle imza izni aldı. Belhanda ile el sıkışan Fenerbahçe, Montpellier Başkanı Louis Nicollin ile ödeme takvimi konusunda el sıkışırsa Faslı yıldıza önümüzdeki hafta içi resmi imzayı attıracak.
<< Önceki Haber Fenerbahçelileri sevindirecek haber Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER