Fenerbahçe'ye yıldız yardımı geldi

Bruno Alves'e Ronaldo'dan tavsiye!

Fenerbahçe'ye yıldız yardımı geldi

F.Bahçe'nin yeni transferi Bruno Alves'i ikna etmek zor olmadı. Portekizli 32 yaşında olmasına rağmen 35 yaşına kadar alacağı yıllık 2.5 milyon Euro'luk garanti paranın yanı sıra, Meireles ve Ronaldo'nun Türkiye hakkında söyledikleri ile ikna oldu. Kardeşi eski Beşiktaşlı Julio Alves'in, "Gitmen hata olur" demesine rağmen Alves'in milli takım kampında fikir danıştığı Ronaldo'dan, "Hiç düşünme. 32 yaşındasın ve bu parayı kimse sana vermez" demesinin ardından Meireles'in de, "Güzel bir şehirde yaşa, mutlu ol" dediği bildirildi.

KAYBETMEYİ ASLA KABUL ETMEZ

F.Bahçe'de Alves'in gelişine en çok sevinen kişi, Raul Meireles oldu. Portekizli, Instagram hesabından Alves ile sarıldığı bir fotoğraf paylaşarak altına "Yesss, together again (evet, tekrar birlikteyiz)!" yazdı. Daha önce Alves ile birlikte çalıştığını belirten Meireles, "Onu yakından tanıyan insanlardan biriyim. Kaybetmeyi asla kabul etmez. Aramıza katılmasına çok seviniyorum" dedi.

CARDOZO 10 MİLYONA TAMAM

Fenerbahçe, santrfor için Oscar Cardozo ile anlaşmaya vardı. Sarılacivertlilerin Benfica ile pazarlığı sürüyor. Kanarya'nın bu transferi 10 milyon Euro'ya bitirmeyi hedeflediği kaydedildi. Pazarlıkların uzaması nedeniyle Cardozo'nun önümüzdeki hafta sonuna kadar açıklanması beklenmiyor.

YERLİDE ÖNCELİK CENK TOSUN

F.Bahçe, TFF'nin yabancı sayısında karar kılmasının ardından yerli transfer kaldığı yerden devam ediyor. Sarı-lacivertlilerin öncelikle G.Antep'ten Cenk Tosun için önümüzdeki hafta başında kırmızı-siyahlı kulüple görüşme yapılacağı kaydedildi. Öte yandan Semih Şentürk için Konyaspor'dan Fenerbahçe'ye teklif geldiği iddia edildi.(Sabah)
<< Önceki Haber Fenerbahçe'ye yıldız yardımı geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER