Fernandes Galatasaray maçını iple çekiyor

Fernandes, G.Saray maçını iple çekiyor: Son iki yılın şampiyonu ile oynayacağız. Ortada bir karşılaşma, favori yok. Bu maçı sabırsızlıkla bekliyorum. Taraftarımızla birlikte savaşacağız!

Fernandes Galatasaray maçını iple çekiyor

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Manuel Fernandes, pazar günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak derbi maçını büyük bir heyecanla beklediğini ifade etti. Dün, BJK TV'ye derbi maçı ve teknik direktör Slaven Bilic'le ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Fernandes, hafta başından bu yana G.Saray maçına konsantre olduklarını belirterek, "Pazar günü son iki yılın şampiyonuyla oynayacağız. Geçen haftaki oyunun üstüne koymalıyız. Ortada bir maç olacak, favori yok. Maçı sabırsızlıkla bekliyorum. Beşiktaş taraftarı her zaman yaptığı gibi bu maçta da bize desteklerini verecektir. Maçı kazanıp onları mutlu etmek istiyoruz. Olimpiyat Stadı'nda tüm gücümüzle savaşacağız. Derbide sadece ve sadece galibiyeti düşünüyoruz" yorumunu yaptı. 

BİLİC, FELSEFEMİZİ DEĞİŞTİRDİ 

Yıldız futbolcu, teknik direktör Bilic'e de övgüler yağdırdı. Fernandes, Hırvat çalıştırıcının ne istediğini bilen bir insan olduğunu ifade ederek, "İstediği şeyin gerçekleşmesi için bizi çok çalıştırıyor. Çok başarılı bir hoca ile çalışıyoruz, felsefemizi değiştirdi" dedi. Takımda ciddi bir rekabetin yaşandığına değinen Fernandes, "Yeni oyuncular geldi. Bize çok yardımcı oldular. Kaliteli, ne yapmak istediğini bilen oyunculara sahibiz. Takımda ciddi bir rekabet var. Bütün oyuncular ilk 11'e girmek için mücadele ediyor. Yeni gelen oyuncular işimizi kolaylaştırdı" ifadelerini kullandı.
<< Önceki Haber Fernandes Galatasaray maçını iple çekiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER