Galatasaray - Beşiktaş maçında tükürük savaşı

Derbi maçın ardından Melo tükürmedim derken, Oğuzhan ise "Melo bana tükürdü" dedi. Peki kim doğru söylüyor?

Galatasaray - Beşiktaş maçında tükürük savaşı

Süper Lig'n 19. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya gelirken, sarı-kırmızılılarım Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo, Oğuzhan Özyakup'a 'tükürdüğü' gerekçesiyle kırmızı kart gördü.

Melo, mikro blog sitesi twitter üzerinden yaptığı açıklamada, Tanrı ve çocuklarımın mutluluğu üzerine yemin ederim. Hiç kimseye tükürmedim" ifadelerini kullanırken, Oğuzhan ise tam tersini söyledi.

Kısa bir açıklama yapan Oğuzhan Özyakup "Melo bana tükürdü. Yanımda Fernandes ve Selçuk İnan da vardı.. İkisi de her şeyi gördü.. Buna rağmen çocuklarının üzerine yemin ediyor. Fernandes’e sordum “Bir insan nasıl yemin edebilir?” diye o da bana “Melo işte bu. Her zaman yaptığı şey. Önce yapar sonra yemin edebilir" dedi.

Melo'nun hareketiyle ilgili yorum yapan eski hakemler ise Melo'nun ağzından bir şey çıkmasa bile Brezilyalı oyuncunun tükürme girişiminde bulunduğunuı söylediler.  Bundan sonrası Meireles olayında olduğu gibi disiplinin kurulunun vereceği cezaya çevrildi. Melo'nun hareketi teşebbüste mi kaldı yoksa tükürdü mü buna onlar karar verecek.
<< Önceki Haber Galatasaray - Beşiktaş maçında tükürük savaşı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER