Galatasaray - Elazığspor maç sonucu

Süper Lig'in 14. hafta açılış maçında Galatasaray, konuk ettiği Elazığspor'u 2-0 yenerek puanını 26'ya çıkardı.

Galatasaray - Elazığspor maç sonucu

Süper Lig'in 14. hafta açılış maçında Galatasaray, konuk ettiği Elazığspor'u 2-0 yenerek puanını 26'ya çıkardı. Sarı-kırmızılı ekip bu sonucun ardından maç fazlası ve averajla 3. sıraya yükseldi. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanan ve Çağatay Şahan'ın düdük çaldığı maçta Galatasaray'a 3 puanı getiren golleri 2. dakikada Selçuk İnan ve 7. dakikada da Burak Yılmaz kaydetti.

Elazığspor, Lig Tarihi Boyunca Üç Büyükleri Hiç Yenemedi Süper Lig’de 4.kez mücadele eden Elazığspor geride kalan dönemde dört büyüklere karşı 27 maç oynadı ve sadece 2 kez kazandı. 2 galibiyetini de Trabzonspor karşısında alan Elazığspor takımı Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe karşısında hiç galip gelemedi.  Üç büyüklere karşı 20 maça çıkan Elazığspor 5 beraberlik 15 yenilgi aldı. Elazığspor Süper Lig’de Galatasaray ile 7 kez karşılaşırken 2 beraberlik 5 yenilgi aldı. Elazığspor deplasmanda Galatasaray ile oynadığı 4 maçı da kaybetti. 

Galatasaray, Roberto Mancini Döneminde İlk Kez Bir Maçı Gol Yemeden Tamamladı.
Galatasaray sahasında oynadığı Elazığspor maçını 2-0 galip bitirdi ve teknik direktör Mancini döneminde ilk kez bir maçı gol yemeden bitirdi. Galatasaray, Mancini döneminde oynadığı 13 maçta kalesinde 20 gol gördü. 

Elazığspor Maç Boyunca Kaleye İsabetli Şut Atamadı
Elazığspor maç boyunca Galatasaray kalesinde hiç isabet sağlayamadı. Elazığspor maç boyunca 7 şut atarken hiç kaleyi bulamadı. Galatasaray ise 13 şutta 3 isabet sağladı ve 2 gol atıp maçı kazandı.  

Roberto Mancini Süper Lig’de Sadece Chedjou’dan Vazgeçmedi
Süper Lig’in 7.haftasından itibaren Roberto Mancini yönetiminde maça çıkan Galatasaray’da bu dönemde tüm lig maçlarında 90 dakika oynayan tek oyuncu oldu. Savunma oyuncusu Aurelien Chedjou 8 maçta 720 dakika sahada kalırken 8 maçta da oynayan diğer isimler Burak Yılmaz ve Drogba oldu.  Burak Yılmaz 8 maçta ilk 11’de sahaya çıkarken Drogba bir kez sonradan oyuna dahil oldu. 


Burak Yılmaz Bu Sezon Süper Lig’de 7 Gol Kaydetti ( Bu Sezon Süper Lig’de Galatasaray’ın En Golcüsü )
Burak Yılmaz bu hafta Elazığspor karşısında attığı golle bu sezon Süper Lig’de 7 gole ulaştı. Burak Yılmaz böylece Drogba’yı geçip bu sezon Süper Ligde Galatasaray’ın en golcü oyuncusu oldu. 


<< Önceki Haber Galatasaray - Elazığspor maç sonucu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER