Galatasaray - Mersin İdman Yurdu maçı özeti!

Süper Lig'in 28. hafta maçında Galatasaray, konuk ettiği Mersin İdman Yurdu karşısında, 3-1'lik skorla galip geldi

Galatasaray - Mersin İdman Yurdu maçı özeti!

Galatasaray, Süper Lig 2012-2013 sezonu 28. hafta maçında, Türk Telekom Arena Stadı'nda konuk ettiği rakibi Mersin İdman Yurdu'nu 3-1 mağlup etti. MAÇ SONRASI TERİMDEN SERT AÇIKLAMALAR - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN Cimbom, 1-0 geri düştüğü ve yaklaşık 65 dakika 10 kişi eksik götürdüğü mücadelede, muhteşem bir geri dönüş yaparak önemli bir galibiyete imza attı. Sarı kırmızılılar, bu galibiyetle puanını 57'ye çıkardı ve en yakın rakibi Fenerbahçe ile farkı 7'ye yükseltti. 

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Mersin İdman Yurdu 2. dakikada Burhan Eşer'in attığı gol ile 1-0 öne geçti. Culio sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, savunmada Gökhan Zan ön direkte kafayla topu arkaya gönderdi ve Burhan Eşer bu hatayı affetmeyerek kafayla topu ağlara gönderdi.

-Galatasaray 30. dakikada 10 kişi kaldı. Dany rakibine yaptığı müdahale sonrası kırmızı kart gördü.

-Galatasaray atağında Drogba ceza sahası içinde savunmada Serkan Yanık'ın müdahelesi ile yerde kaldı ve hakem Süleyman Abay penaltı noktasını gösterdi. Cimbom, Melo'nun 60. dakikada attığı penaltıyla maçta 1-1'lik eşitliği sağladı.

-Galatasaray 69. dakikada Drogba'nın golüyle 2-1 öne geçti. Sabri ceza sahası içine pasını verdi, Drogba pası almak isterken topu kaleye doğru havalandırdı ve top kaleci Bicik'in müdahelesi ile ağlarla buluştu.

-Galatasaray 84. dakikada Drogba'nın golüyle 3-1 öne geçti. Hamit sol kanattan serbest vuruş kullandı, arka direğe ortasını yaptı, Drogba bomboş pozisyonda kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu.

Maçın skoru: Galatasaray 3-1 Mersin İdman Yurdu...


<< Önceki Haber Galatasaray - Mersin İdman Yurdu maçı özeti! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER