Galatasaray, Burak için servet istiyor

Burak Yılmaz için Atletico Madrid ve Napoli, Cimbom'un kapısını çalacak.

Galatasaray, Burak için servet istiyor

İspanyolların, 25 milyon euro vermeye hazır olduğu ifade edilirken Napoli'nin ise Gökhan ile birlikte 5 milyon euro önereceği bildirildi.

Trabzonspor'daki başarısını G.Saray'a taşıyan ve attığı gollerle adından sıkça söz ettiren Burak,Avrupa piyasasının aranılan ismi olmaya devam ediyor. Son olarak El Mundo Deportivo gazetesi, Atletico Madrid'in, Süper Lig'in son 2 sezonundaki gol kralı için 25 milyon euro teklif edeceğini iddia etti. Gazete, Falcao'nun boşluğunu doldurmak isteyen Madrid ekibinin, listesinin ilk sırasında yer alan Burak için ilk teklifini yaptığını; ancak Galatasaray'ın 40 milyon euro istediğini yazdı. Haberde pazarlıkların süreceği vurgulanırken, Atletico'nun 25 milyon euro'yu 5 yıla yayarak ödemeyi düşündüğü kaydedildi. Atletico'nun bu teklifini ise Galatasaray'ın kabul etmesinin çok zor olacağı, ancak transferin detaylarının önümüzdeki günlerde daha netleşeceği de bildirildi.

BURAK SICAK BAKIYOR

Bu arada Napoli de Burak Yılmaz'ın büyüsüne kapılan takımlar arasında... Daha önce Gökhan İnler için sarı-kırmızılı ekibin 7 milyon euro'luk teklifini geri çeviren İtalyanlar, konu Burak olunca kesenin ağzını açtı. İtalya'dan gelen son iddiaya göre Napoli, Burak için Gökhan İnler'i verecek üstüne de 5 milyon euro sayacak. Öteki taraftan 40 milyon euro gibi bir rakamın konuşulduğu ortamda bu defa Napoli geri çevrilen taraf olacak gibi görünüyor. Burak'ın bu haberleri yakından takip ettiği, Galatasaray'ın onay vereceği bir teklife sıcak baktığı belirtiliyor.
<< Önceki Haber Galatasaray, Burak için servet istiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER