Galatasaray bu akşam şampiyon mu?

Gaziantepspor'la karşılaşacak olan sarı kırmızılıların şampiyonluğunu ilan etme ihtimali bulunuyor...

Galatasaray bu akşam şampiyon mu?

MAÇ ÖNÜ

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında bugün Gaziantepspor’a konuk olacak lider Galatasaray, galip gelerek şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaşmayı amaçlıyor. Ligde oynadığı son 6 maçı kazanarak galibiyet serisi yakalayan ve sezonun tamamlanmasına 4 hafta kala en yakın rakibi Fenerbahçe’nin 7 puan önünde bulunan sarı-kırmızılı takım, küme düşme hattından uzaklaşabilmek için mücadele veren Gaziantepspor’a karşı puan kaybı yaşamak istemiyor.
Gaziantepspor maçı öncesi Galatasaray’da Wesley Sneijder’in sakatlığı sürüyor. Hamit Altıntop ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
Şampiyonluğunu ilan etme olasılığı var
Sarı-kırmızılı ekibin bugünki sonuçlara göre şampiyonluğunu ilan etme olasılığı bulunuyor. Sarı-kırmızılılar Gaziantepspor maçını kazanması, Fenerbahçe’nin de Kayserispor’a yenilmesi durumunda, son 3 maç öncesi puan farkını 10'a yükseltecek sarı-kırmızılılar, şampiyonluğu garantileyecek.
Ligin 31. haftasında iki takım arasındaki puan farkının değişmemesi durumunda ise Galatasaray’a 32. haftadaki Sivasspor maçını kazanması şampiyonluk için yeterli olacak.
Kamil Ocak Stadı’nda saat 20.00'de başlayacak müsabakayı hakem Halis Özkahya yönetecek.

MUHTEMEL 11'LER

Gaziantepspor: Zydrunas Karcemarskas, Şenol Can, Serdar Kurtuluş, Ivan Kecojevic, Haris Medunjanin, Bekir Ozan Has, Gilles Binya, Turgut Doğan Şahin, Darvydas Sernas, Serdar Özbayraktar, Dorge Rostand
Galatasaray: Fernando Muslera, Emmanuel Eboue, Semih Kaya, Gökhan Zan, Albert Riera, Felipe Melo, Selçuk İnan, Yekta Kurtuluş, Hamit Altıntop, Burak Yılmaz, Didier Drogba
Gaziantepspor ile Galatasaray, ligde pazar günü 54'üncü kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan lig maçlarında sarı-kırmızılı ekibin 30-10 galibiyet üstünlüğü bulunuyor. Taraflar 13 kez de eşitliği bozamadı.
Galatasaray’ın ligde attığı toplam 88 gole Gaziantepspor 41 golle karşılık verdi.

Hasan Şaş takımın başında

Galatasaray’da 2 maçlık cezasını dolduran antrenör Hasan Şaş, Gaziantepspor maçında görevine dönecek. Mersin İdmanyurdu maçında hakem tarafından tribüne gönderilen isimlerden antrenör Ümit Davala 1 maçlık cezasını Kardemir Karabükspor maçında doldurmuş, antrenör Hasan Şaş ise görev yapabilmek için Sanica Boru Elazığspor maçını da beklemek durumunda kalmıştı.
Teknik direktör Fatih Terim ise 9 maçlık cezası nedeniyle yine takımının başında görev alamayacak.


<< Önceki Haber Galatasaray bu akşam şampiyon mu? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER