Galatasaray çileğini gönderiyor

Galatasaray Chelsea’ye tranfseri gündeme gelen Hollandalı’ya yeşil ışık yaktı. Terim’in sistemine uymayan oyuncu için 12-15 milyon euro talep ediliyor.

Galatasaray çileğini gönderiyor

Galatasaray’da Wesley Sneijder bombası. Cim-Bom, devre arasındaki transferiyle büyük sansasyon yapan
Hollandalı yıldızı gözden çıkardı. Chelsea’nin başına geçen Jose Mourinho’nun eski gözağrısına talip olması, sarı-kırmızılıları da hareketlendirdi. Galatasaray’da Fatih Terim’in sıcak bakmadığı ve oynatmak için sistemini değiştirmek zorunda kaldığı Sneijder’e, İngilizlerin iyi bir rakamla gelmesi halinde satılmasının kararlaştırıldığı belirlendi.

Galatasaray’ın Inter’den 7.5 milyon euroya aldığı yıldız futbolcu için en az 12 milyon euroluk bir teklif beklediği ve bu rakamın iyi bir pazarlıkla 15 milyon euro civarına çıkmasının arzulandığı kaydedildi. Özellikle Fatih Terim’in de sistemine zarar verdiği için bu transfere yeşil ışık yaktığı bildirildi.

Galatasaray’dan 3.2 milyon euro sabit ücret ve 25 bin euro maç başı alan Sneijder’e sarı-kırmızılılar şuana kadar 2.5 milyon euro ödedi. Hollandalı ayrıca 3 taksitte ödenecek olan 3.9 milyon euroluk imza parasının 1.3 milyon eurosunu aldı. Galatasaray’a 3.5 yıllık imza atan 28 yaşındaki futbolcu Mourinho’yla Inter’den sonra sıcak bir iletişim kurduğunu ve bunun devam ettirdiğini açıklamıştı. Hollandalı yıldızın, Chelsea’ye transferiyle ilgili olarak, “Futbolda ne olacağını kestiremeyiz” demesinin de ayrılmasıyla ilgili bir işaret olabileceği belirtildi. Türkiye’de olmaktan dolayı mutlu olduğunu her fırsatta dile getiren Sneijder’in İngiltere’de oynamaya sıcak baktığı bildirildi
<< Önceki Haber Galatasaray çileğini gönderiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER