Galatasaray dev bir organizasyonda mücadele edecek

Cimbom, yarın ve pazar günü Emirates Cup’ta dünya devleri Arsenal, Porto ve Napoli ile şampiyonluk için karşı karşıya gelecek

Galatasaray dev bir organizasyonda mücadele edecek

G.Saray, ‘Devler Ligi’ olarak anılan Şampiyonlar Ligi öncesi ‘erken prova’yı hafta sonunda İngiltere’de katılacağı, futbolun en prestijli turnuvalarından biri olan Emirates Cup’ta yapacak.

İngilizler’in köklü kulüplerinden biri olan Arsenal’in yeni sezon öncesi düzenlediği ve birbirinden büyük takımların katıldığı maçlar, dünyanın her yerinde büyük merakla takip ediliyor. Ada ekibinin yönetimi, geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde gösterdiği başarı ve kadrosuna kattığı Drogba ile Sneijder gibi futbol fenomenleri nedeniyle bu kez Sarı-Kırmızılı takımı da bu muhteşem şölenin bir parçası yaptı. G.Saray, cumartesi ve pazar günü nefesleri kesecek maçlarda bir kez daha kendisini testten geçirmiş olacak.

GALATASARAY İNGİLTERE'YE GİTTİ

Galatasaray, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in ev sahipliğinde düzenlenen Emirates Cup'a katılmak için Londra'ya gitti. Atatürk Havalimanı'ndan başkent Londra'ya hareket eden sarı-kırmızılılarda, dünkü antrenmanda sakatlanan Burak Yılmaz ile tedavisi devam eden Gökhan Zan kadroya alınmadı.

Avrupa futbolunun sezon öncesindeki en prestijli turnuvalarından biri olarak gösterilen Emirates Cup’ta Galatasaray ve Arsenal’in yanı sıra Portekiz’in Porto ve İtalya’nın Napoli takımları da şampiyonluk mücadelesi verecek. Tek devreli lig usulüne göre oynanacak maçlarda galibiyete 3, beraberliğe ise 1 puan verilecek. Emirates Cup’ta hücum futbolunun desteklenmesi maksadıyla takımların attıkları her gol için toplam puan hanesine de 1’er puan eklenecek. Puan ve averaj eşitliğinde ise takımların buldukları isabetli şutlarının sayısına bakılacak.
<< Önceki Haber Galatasaray dev bir organizasyonda mücadele edecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER