Galatasaray transferde mutlu sona çok yakın

Napoli pazarlıklarda pes etti. Asıl müjdeyi, Türk pasaportlu oyuncu verdi.

Galatasaray transferde mutlu sona çok yakın

Selçuk İnan, Hamit Altıntop, Burak Yılmaz, Nordin Amrabat, Wesley Sneijder, Didier Drogba ve Aurelien Chedjou… Bu yedi oyuncunun Galatasaraylı ve dünya yıldızı olmaları dışında bir ortak özelliği daha var. Sarı-kırmızılı takımın gündemine parçalı formayı giymeden çok çok önce girmeleri ve yılan hikayesine dönen transferlerinin er ya da geç mutlu sonla bitmesi! Bu listeye bir isim daha eklenmek üzere: Gökhan İnler!

NAPOLI İLE YOL AYRIMINDA

Teknik direktörlüğe Rafael Benitez’i getiren Napoli, Liverpool’un İtalyan asıllı orta saha oyuncusu Lucas Leiva’yı transfer etmeye hazırlanıyor. Geçen sezon sonuna doğru İtalyan ekibinde kadro dışı kalan Gökhan İnler de Galatasaray’ın radarından çıkmıyor.

FatihTerim’in 1 numaralı isteği olan Gökhan için somut adım atıldı ve Napoli’ye menajerler aracılığıyla haber yollandı. Türk pasaportlu ön liberoyu transfer etmeye kararlı sarı-kırmızılılar, 8 milyon euroyu gözden çıkardı. Teklif yapıldı ve düşünmesi için Napoli’ye süre tanındı. Gökhan’ın Galatasaray’dan başka talibinin olmaması, İtalyanlar’ı köşeye sıkıştırdı.

‘GALATASARAY’A GELMEK İSTERİM’

Ayrıca Gökhan İnler’e de ulaşıldı ve yıldız oyuncudan söz alındı. Gökhan, sarı-kırmızılı idarecilerle yaptığı görüşmede şu ifadeleri kullandı: “Napoli ile 3 yıl daha sözleşmem var. Siz kulübümü ikna edin, ben seve seve Galatasaray’a gelirim. Şampiyonlar Ligi’nde düzenli oynama fırsatını hangi futbolcu istemez ki?”

AMK
<< Önceki Haber Galatasaray transferde mutlu sona çok yakın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER