Galatasaray yönetimi tebrik almış

Galatasaray yöneticisi konuştu: "Teşekkür ve tebrik mesajları da alıyoruz"

Galatasaray yönetimi tebrik almış

Galatasaray Kulübü Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından ilk kez açıklama yaptı. Ergün, sosyal medyada taraftarın gösterdiği tepkiyle ilgili soruya, "Aynı şekilde teşekkür ve tebrik mesajları da alıyoruz" dedi.

Aldıkları yönetim kurulu kararını önce KAP'a bildirdiklerini, daha sonra açıkladıklarını belirten Şükrü Ergün, "Yönetim Kurulu'nun aldığı kararı, öncelikle KAP'a bildirmemiz gerekiyordu. Ondan sonra bir açıklama yapmamız mümkündü. Bugün toplanan Yönetim Kurulumuz, son günlerde gelişen ve futbol takımımız üzerinde yoğunlaşan spekülasyonların sonucu, kulübümüze ve takımımızı ciddi şekilde zararı oluşmuştur. Bu zarara bir yerde dur demek gerekiyordu. O yüzden bu yönde bir karar aldık" dedi.

Teknik direktörleri Fatih Terim'e önerdikleri 2 yıllık sözleşmenin kabul edilmediğinin altını çizen Ergün, "Sayın Fatih Terim'e 2 yıllık bir kontrat önerimiz oldu. Ancak bu önerimiz kabul görmedi. Dolayısıyla biz de ileriye dönük bir araştırma içerisine girmek durumunda kaldık" diye konuştu.

Galatasaray Kulübü'nün değerlerini korumak adına böyle bir karar aldıklarının da altını çizen Ergün, "Galatasaray Kulübü'nün çok eskiye dayanan gelenek ve görenekleri vardır. Üzerimizde oluşan bir spekülasyonlardan, geleneklerimizin zarar görmeye başladığını hissetmeye başladık. Aynı şekilde Galatasaray'ın uzun yıllardan beri oluşmuş bir yönetim hiyerarşisi vardır. Bu hiyerarşinin kuralları, katmanları ve iletişim tarzı çok net ve belirgindir. Bunun da dışına çıkıldığını hissettiğimiz zaman, değerlerimizi korumak açısından böyle bir karar almak zorunda kaldık" ifadelerini kullandı.

Fatih Terim'e bundan sonra Milli Takım'daki görevinde başarılar dileyen Şükrü Ergün, "Umarım gerek Fatih Terim'e, gerekse kulübümüze ve takımımıza hayırlı olacak bir karar olur. Sayın Terim'e Milli Takım'daki görevlerinde başarılar diliyoruz. Hepimizi Galatasaraylı olarak onun başarılarından ayrıca gururlanacağız" diye konuştu.

Bir muhabirin, sosyal medyada taraftarların yönetime tepkisi olduğunun sorulması üzerine de Ergün, "Olabilir, aynı şekilde sosyal medyada çok ciddi teşekkür ve tebrik mesajları da alıyoruz" ifadelerini kullandı.
<< Önceki Haber Galatasaray yönetimi tebrik almış Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER