Galatasaray'da Aysal'dan çok net Terim açıklaması

Galatasaray Lisesi'nde düzenlenen 'Pilav günü' etkinliğine katılan başkan Ünal Aysal, gündemdeki konular hakkında sıcak açıklamalar yaptı.

Galatasaray'da Aysal'dan çok net Terim açıklaması

Transferden Fatih Terim'le yaşadığı iddia edilen sorunlara kadar her konuda konuşan Aysal, bu polemiklerden artık sıkıldığını söyledi.

Terim'in mutsuz olduğu yönündeki haberlere katılmadığını aktaran başkan, "Bunu Fatih Terim'e sorun, açık yüreklilikle cevap versin. İki senedir bunu duyuyorum. Fatih Terim'i görevinin başında, çalışırken ve mutlu görüyorum. Artık bu sorulara da cevap vermek istemiyorum. Aslında bu sorunun muhatabı ben değilim, Fatih hoca olmalı. Fatih hocaya sorun. O da açık ve net bir şekilde ne düşündüğünü, mutlu olup olmadığını söyleyecektir" ifadelerini kullandı.

Sınırlamaya hep karşıydık

Türk futbolunun lehine verilecek kararlara hayır demeyeceklerini söyleyen Aysal, F.Bahçe'nin yabancı konusuyla ilgili 'geçmiş sene alınmış karar uygulansın' talebine "Geçen sene alınmış bir karar yok. Kulüpler Birliği'nin hepsinin altında imzası olan müşterek alınmış bir karar gerekir. Federasyonun tek başına bir önerisi olarak algıladık. O gün de bunun karşısında olduğumuzu söyledik, bugün de söylüyoruz. Türk futbolunun lehine olan hiçbir şeye hayır demeyiz. Bu kararın da Türk futbolu lehine olduğuna inanmıyorum" dedi.

Bizimki sıradan bir değişim

Kongre sürecine de değinen G.Saray Başkanı, "Ciddi bir değişim yok. Eski yönetimin yarısından fazlası içeride. Sadece bazı arkadaşlarımızın yerine yenileri geliyor. Bir görev değişimi diyelim. Galatasaray çok geniş bir camia. Herkes burada görev almak ister. Görevim bittiği vakit benim de yerime başka bir arkadaşım gelecek. Bu zaman içinde yaşanan bir gelişim, bir süreç. Buna alışmış olmamız lazım. Galatasaray bunu 108 senedir uyguluyor. Yeni değil, sıradan bir değişim diyelim" yorumunu yaptı.

Dürüst var, Öztürk yok!

Pilav gününde Aysal'ın yeni yönetim listesine almadığı isimlerden Ali Dürüst hazır bulunurken, mevcut yönetimde Aysal'ın yardımcılığını yapan Adnan Öztürk'ün katılmaması dikkat çekti. Daha önceki pilav günlerini kaçırmayan sanatçı Candan Erçetin de pilav gününde yer almadı.

<< Önceki Haber Galatasaray'da Aysal'dan çok net Terim açıklaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER