Fenerbahçe'de Alper transferinin sırrı ortaya çıktı

Fenerbahçe ile Ersun Yanal arasındaki görüşmeler , Alper Potuk transferi Eskişehirspor başkanı Halil Ünal'a soruldu.

Fenerbahçe'de Alper transferinin sırrı ortaya çıktı

Eskişehirspor başkanı Halil Ünal, kendi teknik direktörleri Ersun Yanal'la Fenerbahçe arasındaki görüşmelerin, kendisinin bilgisi dahilinde olduğunu söyledi.

Halil Ünal, HABERTÜRK TV'de Faik Çetiner'in sunduğu Sportürk adlı programda önemli açıklamalar yaptı. Ersun Yanal'ın, Fenerbahçe ile görüşmek için kendisinden izin aldığını ve kendisinin de olumlu cevap verdiğini söyleyen Ünal, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ersun Yanal'ın Fenerbahçe ile görüşmelerinin ne boyutta olduğunu söylemek bana düşmez. Ancak bir kaç güne kadar sonucunu alırız. Eğer Fenerbahçe'ye giderse bizle gelir el sıkışır. Bence Ersun hoca Fenerbahçe'de işini iyi yapar."

Ersun Yanal'ın Eskişehirspor'la yaptığı sözleşmede ayrılması halinde 1 milyon lira tazminat ödeyecek olmasını Fenerbahçe'yle konuşmayacaklarını söyleyen Ünal şöyle devam etti: "Böyle bir durum olursa Ersun Hoca'yla oturur aramızda hallederiz."

ALPER POTUK TRANSFERİ NASIL OLDU?

Eskişehirspor başkanı Halil Ünal, Alper Potuk'un tam Galatasaray'a gidecekken birden Fenerbahçe'ye imza atmasının nedenini de şöyle açıkladı:

"Galatasaray'dan Abdürrahim Albayrak'a Alper için söz vermiştim. Ünal Aysal'la beraber üçümüz yemek yedik. Bu yemekte Alper için 3 milyon Euro peşin, 2 milyon Euro'ya yayılan bir vade ve 1 milyon bonus teklif ettiler. Ben yönetimle görüşeceğimi söyleyerek ayrıldım. Ardından Fenerbahçe 6 milyon euro teklif etti. Allah razı olsun. Ben de Abdürrahim Albayrak'ı arayarak durumu izah ettim. 'Bu şartlarda size veremem, siz olsaydınız ne yapardınız' dedim. Çünkü arada uçurum vardı."
<< Önceki Haber Fenerbahçe'de Alper transferinin sırrı ortaya çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER