Galatasaray'da Elmander şoku

Galatasaray'da Drogbalı dönem hızlı başladı.

Galatasaray'da Elmander şoku

Galatasaray'ın flaş transferinin geçici lisansının çıkmasının ardından, sarı kırmızılı ekibin hücum gücündeki fazlalık ilk sonucunu yarattı!

Drogba'nın kadroya alınmasıyla birlikte teknik direktör Fatih Terim forvette Burak ve Umut'u da Akhisar maçının 18 kişilik kadrosuna alırken, Elmander'i İstanbul'da bıraktı. Terim'in yabancı kontenjanında sistemn ve taktik açısından Sniejder ve Amrabat'ı da düşündüğü gözönüne alınırsa, Elmander bu hafta yabancı kontenjanına takıldı.

İŞTE DROGBA'NIN ZENGİN ETTİĞİ SÜPER LİG TAKIMI

Galatasaray, Akhisar Belediye maçının hazırlığını bu sabah yaptığı antrenman ile tamamladı. Sarı kırmızılılar öğleden sonra İzmir'e geçecek ve İzmir'de kampa girecek. Galatasaray yarın maçtan 2 saat önce İzmir'den Manısa'ya hareket edecek. Bu arada Manisa'daki maç için Galatasaray taraftarlarına ayrılan 2500 bilet tamamen tükendi ve karaborsada yüksek fiyatlara satıldığı öğrenildi.

Galatasaray'ın Akhisar Belediyespor maçının 20 kişilik kadrosunda şu  isimler yer alıyor: Hamit Altıntop, Gökhan Zan, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Albert Riera,  Didier Drogba, Dany Nounkeu, Wesley Sneijder, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Hakan  Kadir Balta, Fernando Muslera, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Yekta Kurtuluş, Engin  Baytar, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Nordin Amrabat, Eray İşcan.
<< Önceki Haber Galatasaray'da Elmander şoku Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER