Galatasaray'da ayrılık var...

Galatasaray'da ipi kesilen yıldız kim?

Galatasaray'da ayrılık var...

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon kazandığı şampiyonlukta en önemli görevi üstlenen sahada içinde arkadaşlarını saha dışında da taraftarı ateşleyen Felipe Melo'nun bu sezonki düşüşü devam ediyor.

Geçen sezona nazaran isteksiz ve aşırı agresif bir futbol oynanayan Melo, Beşiktaş maçında kırmızı kart görüp 3 maç ceza aldıktan sonra ilk kez Eskişehirde forma şansı buldu.

Oynadığı futbolla eleştirilere maruz kalan Melo, üstüne sarı kart görüp, cezalı duruma düşünce sarı-kırmızılı camiada tepki gördü. İkinci yarıda oyundan alınan Melo'nun kötü formu ve isteksiz görüntüsü Galatasaray'ın sezon sonu bonservisini almaktan vazgeçmesini sağladı.

Aldığı ücrette indirim yapmak istemediği için sezon başı kampını kaçıran ve vasat bir performans sergileyen Melo'ya nazaran, sezon başında Galatasaray'ın kapısından dönen Alper Potuk, Eskişehir'de oynadığı futbolla göz doldurmaya devam ediyor.

PERFORMASINI GÜNDEN GÜNE YÜKSELİYOR

Bu sezon golü bulunmayan Melo'nun aksine 3 gol atıp, 3 de asist yapan 21 yaşındaki futbolcu, yeniden Galatasaray'ın listesine girmeyi de başardı.

İki takım arasında görüşmelerin yeniden başladığı öğrenilirken, Eskişehir'in 5 milyon euro talep ettiği bildirildi. Sarı-kırmızılı ekibin bu fiyatı 3 milyon euro'ya çekmeye çalıştığı da gelen haberler arasında.
<< Önceki Haber Galatasaray'da ayrılık var... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER