Galatasaray'da kriz isteyenler mi var?

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Fatih Terim ile sorun yaşadığı yolunda çıkan söylentileri “Hayal görüyorlar” diyerek yalanladı.

Galatasaray'da kriz isteyenler mi var?

AMK’nın özel haberine göre, Karabük’ten üç puanla dönen Galatasaray, galibiyetin tadını çıkaramadı çünkü basında çıkan haberler, yönetim ile teknik heyetin keyfini kaçırdı. Maçı tribünde önlü-arkalı izleyen Ünal Aysal-Fatih Terim ikilisi, Sneijder’in golünden sonra birlikte kutlama yapmadı ve “Aysal ile Terim arasında kriz var” haberleri hortladı!

"Hayal görüyorlar" 

Fatih Terim’e sahip çıkan Ünal Aysal, “Ligin bitimine 5 hafta kala Galatasaray’ı karıştırmak için benimle Fatih Terim arasında problem olduğunu iddia ediyorlar… Gerçeği görmüyorlar, hayal görüyorlar! Ben Galatasaray Başkanı’yım. Karabük’e de takımı desteklemeye gittim. Kişisel problem yaşacak olsam, Fatih Hoca ile çalışmam. Fatih Hoca ile hem bu 5 hafta hem de önümüzdeki sezon birlikteyiz” diye konuştu.

“Terim’le sorunum yok” 

Yalan haberlere isyan eden Aysal, “Fatih Terim’le aramda en ufak bir problem yok. Hocamız dünyanın en iyilerinden… İkimizin üzerinden Galatasaray’ı yıpratmaya çalışıyorlar çünkü gücümüzü, potansiyelimizi biliyorlar. Suni problem yaratıp önümüzü kesmeye çalışıyorlar. Ama başaramayacaklar” dedi.

“Tuzağa düşmeyeceğiz” 

Lig şampiyonluğunun önemine değinen Aysal, “Son 5 hafta çok önemli. Bizi huzursuz etmek isteyenlerin tuzağına düşmeyeceğiz. Yapılan her hayal eleştiri, spor medyasına karşı olan güvenimi azaltıyor. Şunu herkes bilsin ki biz bir bütünüz ve güçlüyüz. Bizi yıkmayı başaramayacaklar” diyerek sözlerini bitirdi.
<< Önceki Haber Galatasaray'da kriz isteyenler mi var? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER