Galatasaray'ın Akhisar maçı saat kaçta?

Spor Toto Süper Lig'de lider Galatasaray 22. haftanın açılış maçında lig sonuncusu Akhisar Belediye'ye konuk olacak.

Galatasaray'ın Akhisar maçı saat kaçta?

Süper Lig'de haftanın açılış maçında Akhisar ile Galatasaray saat 20.00'de karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi Halis Özkahya yönetecek.

Drogba da kafilede 

Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediye ile karşılaşacak olan Galatasaray'da yeni transfer Didier Drogba, 20 kişilik kadroya dahil edildi. Galatasaray'ın Akhisar Belediyespor maçının 20 kişilik kadrosunda şu isimler yer alıyor: Hamit Altıntop, Gökhan Zan, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Albert Riera, Didier Drogba, Dany Nounkeu, Wesley Sneijder, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Hakan Kadir Balta, Fernando Muslera, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Nordin Amrabat, Eray İşcan.

Galatasaray'a yaramıyor

Sarı-kırmızılı ekip, bu sezon ligde cuma günleri oynadığı 6 lig maçının 5'inde puan kaybı yaşadı ve aldığı 3 yenilginin tamamını da yine bu günde tattı. Galatasaray, ligde cuma günleri yaptığı karşılaşmalarda Orduspor'a 2-0, Kardemir Karabükspor'a 3-1, Kasımpaşa'ya 2-1 yenildi. Ayrıca Gençlerbirliği'yle 3-3, Gaziantepspor'la da 1-1 berabere kaldı. Sarı-kırmızılıların, ligde cuma günü yaptığı ve galip tamamladığı tek maç ise 3-1 kazandığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor mücadelesi oldu.

Cuma günü karşılaşmalarında rakiplerine toplam 9 gol atan ''Cim Bom'', kendi ağlarında ise 12 gole engel olamadı.

Galatasaray'ın bu sezon ligde cuma günü yaptığı maçlar ve sonuçları şöyle oldu: 
Orduspor-Galatasaray 2-0 
Gençlerbirliği-Galatasaray 3-3 
İBB Spor-Galatasaray 1-3 
Galatasaray-Kardemir Karabükspor 1-3 
Galatasaray-Gaziantepspor 1-1 
Kasımpaşa-Galatasaray 2-1

Golcülerin savaşı 

İki takımın golcüleri de çok formda. Gekas, geçen hafta takımının İBB karşısında aldığı galibiyette attığı iki golle yıldızlaştı. Aynı durum Burak Yılmaz için de geçirli. Golcü futbolcu Galatasaray'ın 2-0 Antalyaspor'u yendiği maçta takımının iki golünü attı. Bugün üç puanı alacak tarafın belirlenmesinde iki takımın golcüleri kritik rol oynayacak.

Muhtemel 11'ler 

Akhisar: Oğuz, Emrah, Sonko, Uğur, Çağdaş, Emin, Kenan, Serhan, bilal, Brunu, Gekas.
Galatasaray: Muslera, Eboue, Dany, Semih, Riera, Selçuk, Hamit, Sneijder, Emre, Umut, Burak.
<< Önceki Haber Galatasaray'ın Akhisar maçı saat kaçta? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER