Galatasaray'ın son transfer hedefini duyunca şaşıracaksınız

Galatasaray yönetiminin son hedefi Bayern Münih’in Hollandalı oyuncusu Arjen Robben...

Galatasaray'ın son transfer hedefini duyunca şaşıracaksınız

2013 yılında yapılan iki transfer, Galatasaray’ı cazibe merkezi haline getirdi. Öyle ki bir dönem peşinde koşulan Yaya Toure bile Drogba ve Sneijder’den sonra “Galatasaray’a gidebilirim” açıklaması yaptı. Ancak 2012-13 sezonunda sadece Şampiyonlar Ligi’nden yaklaşık 30 milyon Euro’yu kasasına indiren Galatasaray’ın hedefinde başka bir dünya yıldızı var: Arjen Robben

SAKATLANIYOR AMA…

Kariyerinde bir Dünya Kupası finali, 2 Şampiyonlar Ligi finali, 2 Premier Lig şampiyonluğu, 1 La Liga şampiyonluğu ve 1 Bundesliga şampiyonluğu bulunan Hollandalı oyuncu, bu sezon ligde sadece 11 maç oynayabildi. Sık sık sakatlık haberleriyle gündemden düşmeyen hatta bir dönem futbolu bırakma noktasına kadar gelen Robben Ağustos 2009’da 4 yıllık sözleşmeye imza atmış, sözleşmesi geçtiğimiz yıl 2015’e kadar uzatılmıştı.

MÜNİH ÇIKARMASI

Yönetim Hollandalı oyuncu için Bayern’in kapısını çalarken, Robben’in de nabzını yokladı. 2009’da 24 milyon Euro’ya malolan Robben için ortak bir noktada buluşmak için çaba harcayan Galatasaray, Sneijder, Drogba ve Kuyt gibi isimlerin de Türkiye’de oynaması kozunu kullanarak Robben’e imza attırmaya çalışacak.

HLTZFELD: ROBBEN AYRILMALI

Bayern Münih’in eski teknik direktörü Ottmar Hitzfeld, Arjen Robben için, “Sezon sonunda kulübünden ayrılmalı” dedi. Ribery ve Müller’in iyi performansıyla yedek kulübesine mahkum olan Robben’in Guardiola’nın oyun sistemine uymadığını düşünüyorum“ şeklinde konuştu.


<< Önceki Haber Galatasaray'ın son transfer hedefini duyunca şaşıracaksınız Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER