Galatasaraylı futbolcular derbide konuşacak

Fatih Terim futbolculara hedef gösterdi: "Konuşmak isteyen varsa adres Olimpiyat Stadı"

Galatasaraylı futbolcular derbide konuşacak

Ligde üst üste alınan kötü sonuçların ardından, Şampiyonlar Ligi’nde de 6-1’lik Real Madrid hezimeti gelince, Florya’da Fatih Terim rüzgârları esmeye başladı. Tecrübeli hoca, son yapılan antrenman öncesinde oyuncularıyla bir araya gelerek sert uyarılarda bulundu ve takımına gözdağı verdi. Performansından memnun olmadığı birçok isme mesaj gönderen Terim, “Artık konuşmanızı istemiyorum. Hep konuşuyorsunuz zaten başka bir şey yaptığınız yok. Herkes her şeyi biliyor ama nedense sahada bir şey göremiyoruz. Çok konuşmak isteyen varsa adres belli; Olimpiyat Stadı. Pazar günü çıkın, orada konuşun. Neler bildiğinizi sahada gösterin de, biz de görelim” ifadelerini kullandı. 

Aradaki fark 9’a çıkarsa...

Deneyimli çalıştırıcı, bu sözlerle Beşiktaş derbisinin önemine vurgu yaptı. Zira Galatasaray, yoluna kayıpsız devam eden Beşiktaş’a da mağlup olursa, aradaki puan farkı 9’a çıkacak ve uzun maratona rağmen telafisi zor bir sürece girilecek. Galatasaray’ın Avrupa kupası macerası nedeniyle rakiplerine oranla daha fazla maça çıkacak olması, yabancı sınırı da göz önüne alındığında Cim Bom’u zorlayabilir.

Derbilerde yan bakılmıyor!

Galatasaray, Fatih Terim’in üçüncü döneminde lig ve kupalar dahil 14 derbi maçına çıktı. Sarı-Kırmızılı ekip bu karşılaşmalarda 7 galibiyet elde ederken, 5 mücadele berabere sonuçlandı, Aslan bu sınavların sadece 2’sini kaybetti. Terim’den önceki sezonlarda büyük maçlarda ciddi bir zaafiyet yaşayan Galatasaray, derbi zaferlerine bir yenisini ekleyerek hem zirve yarışına yeniden tutunmak hem de moral bulmak istiyor.

 
<< Önceki Haber Galatasaraylı futbolcular derbide konuşacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER