Gençler'de cezalar gençlere yarayacak

Gençlerbirliği'nde A takım futbolcularının aldıkları "az miktardaki" para cezaları artık altyapıya yarayacak.

Gençler'de cezalar gençlere yarayacak

Sezon başında Alman takımı Paderborn 07'den kırmızı-siyahlı takıma transfer olan Deniz Naki, "uyanamadığı" gerekçesiyle antrenmana gelemeyince yönetmelik gereği 5 bin lira ceza aldı. Kulüp genel menajeri Cem Onuk, cezasını tebliğ etmek için çağırdığı Deniz Naki'ye kitap ve film isimlerinin yer aldığı listeyi gösterdi ve listedeki film ve kitapların altyapıdaki genç oyunların faydalanacağını söyledi.

Durum karşısında şaşıran gurbetçi futbolcuya Onuk, kırmızı-siyahlı kulüpte yeni uygulanmaya başlanan yöntem hakkında bilgi vererek, futbolcuya listeyi tamamlaması için 2 gününün olduğunu bildirdi. Deniz Naki ise kendisine verilen sürenin tamamlanmasını beklemeden aynı gün kitapları ve filmleri aldı ve altyapıya verilmek üzere Onuk'a teslim etti.

Onuk, yaptığı açıklamada kırmızı-siyahlı kulüp için altyapının çok önemli olduğunu ve bu nedenle böyle bir yaptırım uygulamayı uygun gördüklerini söyledi.

Gurbetçi futbolcunun aldığı kitaplar arasında "Yaşama Çevrilen Pedal, Yaşamı Kullanma Klavuzu, Tatar Çölü, Körleşme, Dönüşüm ve Bozkır Kurdu" gibi eserler ile "Piyanist, Günah Şehri, Uzak, Deccal, Kill Bill, Küçük Gün Işığım ve Wall-E" gibi önemli filmler bulunuyor. 

AA
<< Önceki Haber Gençler'de cezalar gençlere yarayacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER