Gökdeniz'den 'Arda Turan' sitemi!

Rubin Kazan'da top koşturan başarılı futbolcu Gökdeniz Karadeniz, olay açıklamalar yaptı.

Gökdeniz'den 'Arda Turan' sitemi!

Rus ekibi Rubin Kazan'da top koşturan başarılı futbolcu Gökdeniz Karadeniz, katıldığı bir programda çok konuşulacak açıklamalar yaptı.
 
Rusya Premier Lig'nin ilk yarısında 6 gol atarak takımın en golcü ismi olan Gökdeniz, performansının Atletico Madrid'de oynayan milli futbolcu Arda Turan kadar Türkiye'de konuşulmamasına sitem etti.

Karadeniz, "Gökdeniz niye bu kadar gözlerden uzak kaldı. Hep Arda programlarda konuşuluyor. yurt dışındaki futbol elçimiz Arda deniliyor. Ama hiç senin adın anılmıyor. Bu durum biraz da senin tercihin mi? Yoksa kendiliğinden mi böyle oldu?"  sorusuna 

"Gözden uzak olan her halde gönülden de ırak oluyor. Gerçi Rusya, Türkiye'ye daha yakın İspanya'dan ama neredeyse Türkiye ile sınır... Ben de isterim oradaki başarılarım daha çok gündeme gelsin. Çünkü oradaki insanlar 'Türk Gökdeniz' diyor. Yani 'Trabzonlu Gökdeniz Karadeniz' demiyorlar... Bunu oradaki insanlara da sizin sormanız lazım. Burada bunları benim anlatmamam gerekiyor" şeklinde cevap verdi.


"Bu golleri saymak mı gerekiyor? Say say bitmez"

Gökdeniz, "Rusya'da çok önemli başarıların var. Stadın açılış maçında gol attın, Barcelona deplasmanında golün var. Yıllarca Rus Liginden oynamak çok önemli bir başarı, bu konu da neler söyleyeceksin?" sorusunu ise "Bu golleri saymak mı gerekiyor? Barcelona, Chelsea, Atletico Madrid, Tottenham, İnter yani bunları say say bitmez aslında ama sonuçta az önce de söylediğim gibi bunları benim söylememem gerekiyor. Gerçi takdir edenler de var. Takdir ettikten sonra benim için çok önemli değil, yeterki ben kendi işimi yapayım" diye cevapladı.
 
<< Önceki Haber Gökdeniz'den 'Arda Turan' sitemi! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER