İsmail Kartal çok sert uyardı

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, istenilen performansın bir hayli uzağında olan Emenike'yle özel bir görüşme yaptı.

İsmail Kartal çok sert  uyardı

Fenerbahçe’de bu sezona çok kötü başlayan ve oynadığı 11 karşılaşmada sadece 2 kez golle buluşabilen Emenike’ye İsmail Kartal’dan uyarı geldi. Eskişehirspor karşılaşması sonrası futbolcusu ile bir araya gelen Kartal oyuncusunun performansından memnun olmadığını iletti. Nijeryalı futbolcunun istenilen performansta olmadığını bizzat kendisine iletmesi üzerine ikili arasında şu diyalog geçti:

EN ÇOK ÜZÜLEN BENİM
KARTAL: Sahada çok etkisizsin. Bu beni şaşırtıyor.
EMENİKE: Farkındayım hocam. Herkesten çok ben üzülüyorum. 
KARTAL: Etkisiz kalmanın nedenleri var. Öncelikle hep aynı tarzda oynuyorsun. Rakipler artık seni ezberledi.
EMENİKE: Benim tarzım bu.
KARTAL: Eğer kendini geliştirmez, değiştirmezsen gittikçe sıradanlaşacaksın. Oyun tarzını değiştirecek çalışmalar yapacağız. Sadece topu ileri atıp, gücünü kullanarak oynadığın için rakipler seni çözdü. Ne yapacağını biliyorlar.

BAŞKA YOL GÖRÜNMÜYOR
EMENIKE: Ne tarz çalışmalardan söz ediyorsunuz?
KARTAL: Bu haftadan sonra sana yeni özellikler katmak için bireysel çalışmalara başlayacağız. Eksiklerini gidermezsen sıkıntılar devam eder. Yeni bir program hazırlayacağım. Bu programa harfiyen uymanı istiyorum. Ya değişeceksin ya kaybolacaksın. Başka bir yol yok.
EMENİKE: Tamam hocam, elimden geleni yapacağım. Ben de daha iyi olmak istiyorum. Söylediğiniz programına harfiyen uyacağım.

EMENiKE VE WEBO TAKIMA DÖNDÜ

Fenerbahçe, Balıkesir maçının hazırlıklarını, dün öğle yaptığı antrenmanla tamamladı. Kasık bölgesinden sakatlanan Emenike ve belinde ağrısı bulunduğu için önceki günkü antrenmana katılamayan Webo takımla çalıştı. Teknik Direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman 1 saat 10 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idman, 3 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı.

Coşkulu karşılama
Balıkesirspor ile bugün karşılaşacak Fenerbahçeözel bir uçakla bu kente geldi. Sarı lacivertlileri Balıkesir Atatürk Havalimanı’na coşkulu bir taraftar topluluğu karşıladı. Kafile buradan otele hareket etti.
<< Önceki Haber İsmail Kartal çok sert uyardı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER