İstanbul Başakşehir Beşiktaş maçı gollerini seyredin

Süper Lig 2014-2015 sezonu 9. hafta karşılaşmasında Başakşehir Fatih Terim Stadında Beşiktaş ve İstanbul Başakşehir karşı karşıya geldi. Siyah beyazlı ekip 9 kişi tamamladığı maçta karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.

İstanbul Başakşehir Beşiktaş maçı gollerini seyredin

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 9. haftasında oynanan İstanbul Başakşehir ile Beşiktaş arasındaki zorlu 90 dakikada Beşiktaş, 1-0 geriye düştüğü ve 77. dakikada 10 kişi kaldığı mücadeleyi 2-1 kazandı. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan ve hakem Cüneyt Çakır'ın düdük çaldığı maçta, Beşiktaş'a 3 puanı getiren golleri 63. dakikada Demba Ba ve 75. dakikada da Kerim Frei kaydetti. İstanbul Başakşehir'in tek golünü ise 43. dakikada Alexandu Epureanu attı.
Beşiktaş'ta 9. dakikada ilk sarı kartını gören Pedro Franco, 77. dakikada yaptığı faul nedeniyle önce ikinci sarıyı ardından da kırmızı kartı görerek takımını 10 kişi bıraktı. Karşılaşmanın 90+4. dakikasında ise bu kez de İsmail Köybaşı ikinci sarıdan kırmızı kartı görerek Beşiktaş'ı 9 kişi bıraktı.
Beşiktaş iki hafta aradan sonra aldığı bu galibiyetle puanını 17'ye çıkardı ve üçüncü sıraya yükseldi. Ev sahibi İstanbul Başakşehir ise 11 puanda kaldı ve kendine 11. sırada yer buldu.
MAÇIN GOLLERİNİ SEYRETMEK İÇİN TIKLAYINIZ
















<< Önceki Haber İstanbul Başakşehir Beşiktaş maçı gollerini seyredin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER