İşte Beşiktaş'ın hedefindeki 3 isim

Dörtte dört yaparak başladığı ligin ilk devresinin sonunu iyi getiremeyen Slaven Bilic, devre arasında takıma takviye istedi.

İşte Beşiktaş'ın hedefindeki 3 isim

Yeni transferlerin bazılarının hayal kırıklığı oluşturduğunu belirten Hırvat hoca, Eskişehirsporlu Tarık Çamdal ve Veysel Sarı ile Manchester City’li Lescott’u adını yönetime verdi. Siyah beyazlıların Ronaldinho sevdası ise hala devam ediyor.

Ligin ilk devresini Gençlerbirliği yenilgisiyle kapatan Beşiktaş’ta gözler ara transfere çevrildi. Teknik direktörü Slaven Bilic, Ankara dönüşü futbol komitesi üyelerinden Ahmet Kavalcı’ya istediği üç oyuncunun adını verdi: Tarık Çamdal, Veysel Sarı ve Lescott...

Siyah beyazlı takımda yer alan bazı oyuncuların hayal kırıklığı oluşturduğunu söyleyen Hırvat hoca, Kavalcı ile sohbetinde “Ligin ilk yarısında çok önemli maçlarda kötü puan kayıplarına uğradık. Sezon başında aldığımız 11 oyuncudan bir kısım beklentilerimi karşılamadı. Sakatlık ve cezalar nedeniyle kadro oluşturmakta sıkıntılar yaşadım” dedi.

SERDAR KURTULUŞ’TAN MEMNUN DEĞİL

Bilic, sıkıntı yaşadığı pozisyonları da Kavalcı ile paylaştı. Sağ bekte Serdar Kurtuluş’tan verim alacağı konusunda endişeli olduğunu belirten Bilic, stoper mevkiinde de çok tecrübeli bir isme ihtiyacı olduğunu belirtti. Bilic, “Orta alanda Oğuzhan sakatlanınca Fernandes alternatifsiz kalıyor. Bu nedenle yerli ve yabancı oyuncu konusunda çok hassas çalışma yapalım. Stoper, sağ bek ve orta sahada oyuncu ihtiyacımın karşılanmasını bekliyorum” dedi. Siyah beyazlıların hocanın transferini öncelikle istediği isimler Eskişehirsporlu Tarık Çamdal ve Veysal Sarı ile Manchester City’nin Joleon Lesccot.

Kavalcı ile futbol komitesinin diğer üyeleri Deniz Atalay ve Erdal Torunoğlu’nun yürüttüğü transfer çalışmalarında Tarık ve Veysel için kulüpleriyle anlaşma büyük ölçüde sağlandı ancak oyuncular henüz ikna edilmiş değil.

RONALDINHO SEVDASI SONA ERMİYOR

Transfer çalışmalarını Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin yürüttüğü Brezilyalı yıldız Ronaldinho’yu ikna etme girişimleri de devam ediyor. Sezon başında bu yana sambacının peşinde olan Çebi’nin sponsoru dahi hazırladığı bu transfer için tek engel Ronaldinho’nun 2014 Dünya Kupası’ndan dolayı ülke dışına çıkmaya gönüllü olmaması. Çebi, 1 Ocak’ta serbest kalacak yıldız oyuncu için bütün olanakları kullanacağını daha önce defalarce deklere etmişti.
<< Önceki Haber İşte Beşiktaş'ın hedefindeki 3 isim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER