İşte Fenerbahçe'nin yeni gözdesi

İspanyol Estadiodeportivo Gazetesi, Fenerbahçe’nin Real Betis’in 25 yaşındaki milli oyuncusu ile ilgilendiğini yazdı. Vicente del Bosque’nin yeni gözdelerinden biri olan Benat Etxebarria’nın sarı-lacivertli kulübe yeşil ışık yaktığı bildirildi

İşte Fenerbahçe'nin yeni gözdesi

Fenerbahçe’nin Real Betis’in ofansif gücü yüksek orta saha oyuncusu Benat Etxebarria’nın peşinde olduğu iddia edildi.

Betis’e yakınlığı ile bilinen Estadiodeportivo gazetesi, Fenerbahçe Kulübü’nün Basklı oyuncu için Real Betis ile pazarlığa başladığını yazdı. Gazete, bu sezon iyi bir performans çizen Benat’ın Fenerbahçe’ye gitmeye sıcak baktığını ve kulübünden bu operasyon için izin istediğini belirtti. Real Betis’in içinde bulunduğu mali kriz nedeniyle Benat’ı Fenerbahçe’ye verebileceğini de savunan gazete, 1987 doğumlu bu oyuncunun maliyetinin 10 milyon euro olduğuna dikkat çekti.
İspanyol oyuncu, Milli Takım Teknik Direktörü Vicente del Bosque’nin de gözdelerinden biri. Real Betis forması ile gösterdiği çıkış ile milli formayı kapan Benat, İspanya’da çok sayıda takımın transfer listesinde olmasına rağmen, verdiği bir röportajda “Betis’ten ayrılırsam başka bir Avrupa ülkesinde futbol hayatıma devam etmek istiyorum” açıklaması yapmıştı.

Zarate de gündemde

Fenerbahçe’nin transfer listesinde olduğu iddia edilen isimlerden biri de Lazio forması giyen Mauro Zarate. Lazio Başkanı Claudio Lotito, Arjantinli futbolcunun transferi için sarı-lacivertli kulüple görüştüklerini açıkladı. Zarate’ye Genoa Kulübü’nün de talip olduğu bildirildi.



<< Önceki Haber İşte Fenerbahçe'nin yeni gözdesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER