İşte Fenerbahçe'nin yeni transferleri

Ara transferde hızlı davranmaya kararlı olan Fenerbahçe Yönetimi gözünü 3 süper yıldıza dikti.

İşte Fenerbahçe'nin yeni transferleri

Stoper arayışını sürdüren Fenerbahçe, West Bromwich Albion forması giyen İsveçli Jonas Olsson’a yöneldi. Ara transferin resmen başlayacağı 5 Ocak’a kadar bombaları patlatmaya hazırlanan sarı-lacivertlilerin yakından ilgilendiği 29 yaşındaki savunma oyuncusu, Galatasaray’da forma giyen milli takımdan arkadaşı Johan Elmander’den referans aldı. İsveç medyası Olsson’un Fenerbahçe’yi sorduğu Elmander’den olumlu görüş aldığını ve Türkiye’de oynamaya sıcak baktığını yazdı.

SIKI PAZARLIK SÜRÜYOR

Sezonun ilk yarısında forma giyen Egemen Korkmaz ile Serdar Kesimal’in performansından memnun kalmayan teknik direktör Aykut Kocaman’ın verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarını hızlandıran yönetimin İngiliz kulübüyle pazarlıklarını sürdürdüğü öğrenildi.

Bromwich yönetiminin Olsson için 4.5 milyon euro bonservis bedeli istediği, Fenerbahçe’nin de bu rakamı aşağı çekmek için çaba harcadığı bildirildi. Yılda 2.2 milyon euro kazanan İsveçli oyuncuya 2.5 milyon önerildiği de gelen haberler arasında.

EMENİKE RÖTARLI GELECEK

Kiralık olarak Fenerbahçe’ye dönmesi beklenen Nijeryalı, Afrika Kupası’ndan sonra sarı-lacivertli formayı giyebilecek.

Karabükspor’dan 9 milyon euro karşılığında alınan ve resmi maçta bile forma giyemeden Spartak Moskova’nın yolunu tutan Emanuel Emenike, sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya vardığı Fenerbahçe’ye geri dönüş hazırlığında. Sarı-lacivertli yönetimin Rus kulübüyle kiralama konusunda prensip anlaşmasına vardığı ancak Nijerya Milli Takımı ile Afrika Kupası’na katılacak olan Emenike’nin rötarlı şekilde Türkiye’ye geleceği öğrenildi.

FENER’DE OYNAMAK MUTLULUKTUR

Şike davasından yargılanan Emenike’nin avukatı ve menajeriyle yaptığı görüşmede, herhangi bir endişe duymadığını dile getirdiği ve “Fenerbahçe’de oynamak benim için
büyük bir mutluluk olacak” dediği bildirildi. Öte yandan Şampiyonlar Ligi’nde Spartak Moskova formasını giyen Emenike’nin UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe ile maçlara çıkmasında sorun olmadığı da vurgulandı. Yıldız futbolcu önemli bir prüz çıkmazsa sezon sonuna kadar Süper Lig’de oynayacak.

BELHANDA SAVAŞI

Prensipte anlaşmaya varılan Faslı yıldız için dev kulüpler devreye girdi. Son kararı kulübü Montpeiller verecek

Sarı-lacivertli ekibin orta sahaya oyun kurucu olarak almak istediği Faslı oyuncu Younes Belhanda’nın transferi bir hayli zorlaştı. Geçtiğimiz Fransa Lig şampiyonluğunu kazanan Montpeiller’in 23 yaşındaki 10 numarası için bir çok Avrupa kulübü devreye girdi. İngiltere’den Arsenal, İtalya’dan Lazio ve Roma, Almanya’dan Shalke 04’ün Faslı futbolcu için Fransız kulübünün kapısını çaldığı ileri sürüldü.

YÖNETİM ALMAYA KARARLI

Fenerbahçe’nin uzun sü­re­dir pe­şin­den koş­tu­ğu ve me­na­je­ri ara­cı­lı­ğı ile pren­sip an­laş­ma­sı­na var­dı­ğı Bel­han­da­’nın son ge­liş­me­le­rin ar­dın­dan ka­ra­rı yö­ne­ti­me bı­rak­tı­ğı bil­di­ril­di. Fas Mil­li Ta­kı­mı­’nın Af­ri­ka Ku­pa­sı­’n­da­ki maç­la­rın­da da for­ma gi­ye­cek olan Bel­han­da­’nın fi­ya­tı bir an­da yük­sel­di. Fe­ner­bah­çe Yö­ne­ti­mi uzun yıl­lar ya­rar­lan­mak is­te­di­ği bu oyun­cu için şart­la­rı­nı zor­la­ma­ya ka­rar­lı.
<< Önceki Haber İşte Fenerbahçe'nin yeni transferleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER