İşte Süper Lig'in 'muhteşem' futbolcusu

2012-13 sezonun Süper Lig "Biyonik Adamı" bu futbolculardan oluştu.

İşte Süper Lig'in 'muhteşem' futbolcusu

Süper Lig'in bitimin ardından istatistiklerle elde edilen verilere göre 2012-13 sezonun Süper Lig Biyonik Adamı bu futbolculardan oluştu.

BEYİN - SELÇUK İNAN: Süper Ligin bu sezon en çok isabetli pas veren oyuncusu Selçuk İnan şampiyon olan takımını bir beyin gibi yönetti.  Galatasaray kaptanı Selçuk İnan  6 gol 5 asist ile sezonu tamamladı.

KAFA - PIERRE WEBO :Süper Lig'de bu sezon en çok kafa şutu atan ve en çok isabet sağlayan Pierre Webo 6 kez ile en çok kafa golü atan üç oyuncudan biri

GÖZ - PABLO BATALLA: Süper Lig'de  bu sezon en çok asist yapan oyuncu olan Batalla keskin gözleri ile arkadaşlarını golle buluşturma konusunda zorluk  çekmedi. Batalla ligin aynı zamanda en çok hücum pası veren oyuncusu da oldu.

ELLER - VANJA  IVESA: Süper Lig'de bu sezon en çok önemli kurtarış yapan kaleci Vanja Ivesa oldu. Ivesa, S.B.Elazığspor'un kümede kalmasında elleriyle büyük katkı yaptı.

OMUZ - GÖKHAN GÖNÜL: Süper Lig'de bu sezon en çok ikili mücadelede kazanan oyuncusu olan Gökhan Gönül omuz omuza mücadelede rakipsiz olduğunu gösterdi.

GÖVDE - DIEGO ANGELO: FINDEX puanlarına göre ligin en iyi performans gösteren savunma oyuncusu olan Diego Angelo 506 kez ile en çok top kazanan oyunculardan biri oldu. 1.92'Iik Diego dev gövdesi ile takımına savunmada bu sezon büyük katkı yaptı.

KOLLAR - ROBERT0 HILBERT: Süper Lig'de bu sezon en çok uzun taç atışı kullanan oyuncularından biri olan Hilbert güçlü kolları ile takımına bir çok pozisyon üretti.

SOL BACAK - OLCAN ADIN: Süper Lig'de bu sezon ceza sahası dışından en çok gol atan oyunculardan biri olan Olcan Adın sol ayağıyla füze gibi şutlar çekti. Olcan serbest vuruştan da 2 gol kaydetti.

SAĞ BACAK - SAMUEL HOLMEN: Süper Lig'de bu sezon bir maçta en çok mesafe kat eden Samuel Holmen dayanıklılığının yanında 11 golle takımına büyük katkı sağladı.

SAĞ AYAK - BURAK YILMAZ: Süper Lig'in  gol makinesi sağ ayakla ligin en çok gol atan oyuncusu oldu Serbest vuruş ve penaltı goller dahil 24 golünün 14 tanesini sağ ayakla atan Burak Yılmaz aynı zamanda ligin en çok şut çeken oyuncusu oldu.

SOL AYAK - LAMINE DIARRA: Süper Lig'de bu sezon sol ayağıyla en çok gol atan oyuncu Lamine Diarra oldu. M.P.Antalyaspor'un oyuncusu sezon boyunca 9 golünü sağ ayağıyla attı.







<< Önceki Haber İşte Süper Lig'in 'muhteşem' futbolcusu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER