Valinin eşinden yaşlı çifte ziyaret

Valinin eşinden yaşlı çifte ziyaret


MUŞ (A.A) - Valiler Kararnamesi ile Muşta atanan Vali Vedat Büyükersoyun eşi Zehra Kadriye Büyükersoy, Kale Mahallesinde yaşayan Özcan çiftini evinde ziyaret etti.
     Büyükersoy, çocuklarından ayrı tek başlarına kiraladıkları toprak evde yaşayan Farahnaz ve Sıddık Özcan çiftini ziyaret ederek, kendileriyle uzun süre sohbet etti.
     Büyükersoy, 6 çocuk ve 35 torun sahibi Özcan çiftiyle yakından ilgilenerek sorunlarını dinledi.
     Halkın içinde olmak ve onlarla sohbet etmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Büyükersoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, aileyle tanışarak, onların duygularını paylaştığını söyledi.
     Fırsat buldukça ziyaretlere devam edeceğini bildiren Büyükersoy, "Tek düşüncem halkla birlikte olmak ve sürekli onlarla bütünleşmek. Onlara gideceğiz ve sorunlarını kendilerinden dinleyeceğiz. Ayrıca insanları güler yüzlü görmek beni mutlu ediyor" dedi.
     İlk defa bir vali eşiyle tanışarak sohbet ettiğini belirten Sıddık Özcan ise bundan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.
     Özcan, "Hem heyecanlı hem de çok mutluyum. 6 çocuğum ve 35 torunum var. Bağ-Kurdan emekli oldum ve 600 lira maaş alıyorum. Şimdi bir toprak evde kiracı olarak kalıyorum. Çocuklarımın hepsi benden ayrı. Onlarda ancak kendi geçimini sağlıyor. 3 ayda bir aldığım maaşla idare ediyoruz" diye konuştu.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım - Fahrettin Gök / Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Valinin eşinden yaşlı çifte ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER