İşte kahraman LEHMANN

Dünya Kupası Çeyrek Final maçında Almanya ile Arjantin 120 dakika boyunca yenişemedi. Penaltı atışlarında Almanya'yı yarı finale çıkaran ise Lehmann oldu.

İşte kahraman LEHMANN

Jens Lehmann Almanların çok tartıştığı isimdi. Arsenal'de gösterdiği performansla Klinsmann'ın gözüne girdi ve efsane kaleci Oliver Kahn'ı yedekte bıraktı. Lehmann kendisine gösterilen bu güveni sarsmayarak Panzerlerin yarı finale ismini yazdırmasında en büyük etken oldu.
İlk maçta Kosta Rika'dan yediği 2 hatalı gol nedeni ile Alman basını tarafından yerden yere vurulani alan Lehmann şimdi ise göklere çıkartılıyor.
Şu bir gerçek ki Lehmann artık tam bir kahraman...
İŞTE ALMANYA - ARJANTİN (FİNAL GİBİ MAÇ) Stat: Olimpiyat Hakemler: Lubos Michel, Roman Slysko, Martin Balko (Slovakya) Almanya: Lehmann, Friedrich, Mertesacker, Metzelder, Lahm, Schneider (Dk. 62 Odonkor), Ballack, Frings, Schweinsteiger (Dk. 74 Borowski), Klose (Dk. 86 Neuville), Podolski Arjantin: Abbondanzieri (Dk. 71 Franco), Ayala, Sorin, Coloccini, Heinze, Mascherano, Crespo (Dk. 79 Cruz), Riquelme (Dk. 72 Cambiasso), Tevez, Rodriguez, Gonzalez Goller: Dk. 80 Klose (Almanya), Dk. 49 Ayala (Arjantin) Sarı Kartlar: Dk. 3 Podolski, Dk. 90 Odonkor, Dk. 114 Friedrich (Almanya), Dk. 46 Sorin, Dk. 60 Mascherano, Dk. 88 Rodriguez, Dk. 96 Cruz (Arjantin) 18. Dünya Kupası'nin ilk çeyrek final mücadelesinde evsahibi Almanya, normal süre ve uzatma dakikaları 1-1'lik eşitlikle sona eren maçta, Arjantin'i penaltı atışları sonucunda 4-2 yenerek yarı finale yükseldi. Penaltı atışlarını Almanya'da Neuville, Ballack, Podolski, Borowski, Arjantin'de de Cruz ve Rodriguez gole çevirdi. Almanya'nın yarı finaldeki rakibi, bu akşam TSİ 22.00'da yapılacak İtalya-Ukrayna maçından sonra belli olacak. spordabugun.com
<< Önceki Haber İşte kahraman LEHMANN Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER