Kartal'ın yıldızı Bobo

Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Vestel Manisaspor'u 4-0 yenen Beşiktaş, yarı final için büyük avantaj yakaladı.

Kartal'ın yıldızı Bobo

Kupanın son şampiyonu siyah-beyazlılar, rahat bir oyundan sonra, pazar günü ligde 3-1 yendiği rakibini bu kez kupada 4-0 yenerek, yarı finalin kapısını açtı. 2 takım arasındaki rövanş maçı, 28 Şubat'ta Manisa'da yapılacak. Bu arada Beşiktaş, 4 gün arayla hem lig, hem de kupada oynadığı Vestel Manisaspor'u 2 maçta da yenerken, toplam 7 gol atıp, 1 gol yedi. SEZONUN IKINCI YARISINDA 3'TE 3 YAPTILAR Vestel Manisaspor'u 4-0 yenen Beşiktaş, sezonun ikinci yarısında yaptığı 3. resmi maçını da kazandı. Sezonun ilk yarısında aldığı sonuçlarla taraftarlarını zaman zaman üzen siyah-beyazlılar, ikinci yarının başlangıcıyla birlikte iyi bir performans sergilemeye başladı. Fortis Türkiye Kupası'nda Ankaragücü'nü 2-1 yenerek çeyrek finale yükselen ''Kara Kartallar'', ligin ikinci yarısına 3-1'lik Vestel Manisaspor galibiyetiyle start verirken, bu gece de kupada çeyrek finalin ilk maçında yine Vestel Manisaspor'u bu kez 4-0 yendi ve 3'te 3 yaptı. Öte yandan Beşiktaş, kupadaki 5-1'lik Bucaspor maçıyla birlikte, resmi maçlarla bu sezon en farklı skorlu galibiyetini elde etti. DOLMABAHÇE'DE BEŞIKTAŞ COŞKUSU Beşiktaş'ın Vestel Manisaspor'u 4-0 yendiği maçta, siyah-beyazlı takımın aldığı sonuç ve ortaya koyduğu performans, tribündeki taraftarları da coşturdu.
Siyah-beyazlı taraftarlar, yaptıkları coşkulu tezahüratlarla galibiyet sevincini doyasıya yaşadı. Taraftarlar, maçta futbolcuların lehine tezahüratlar yaparken, futbolcular da sevgi gösterilerine ellerini kaldırarak yanıt verdi. ''Şampiyonluk bizim, kupa bizim'' diye bağıran taraftarlar, teknik direktör Jean Tigana'ya da Fransızca ''Seni seviyoruz'' diye tempo tuttu. Taraftarlar ayrıca, maçın son anlarında esprili biçimde, Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ı istifaya çağırdı.
BOBO'NUN GECESI Kupa maçında sahanın yıldızı, siyah-beyazlı takımdan Deivson Rogerio Da Silva ''Bobo'' oldu. Ligde Vestel Manisaspor ile 4 gün önce yapılan maçta 2 gol pası veren Bobo, bu gece ise 2 gol atıp, 1 asistle oynayarak, maça yine damgasını vurdu. Beşiktaşlı taraftarlar, Brezilyaoyuncu lehine uzun süre tezahürat yaptı ve maçın sonlarına doğru oyundan alınışı sırasında ayakta alkışladı. Daha önce Bucaspor'a 2, Çaykur Rizespor'a da 1 gol atan Bobo, kupada bu sezon gol sayısını 5'e çıkardı.
NOBRE'YE NAZAR DEĞDI Beşiktaşlı Mert Nobre, sakatlığı nedeniyle, karşılaşmanın hemen başlarında sahayı sedyeyle terketmek zorunda kaldı. Uzun süren suskunluğunun ardından ligde Vestel Manisaspor ile 4 gün önce yapılan maçta 3 gol birden atarak sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapan Nobre, belinden sakatlandı. Müsabakanın başlarında rakibiyle girdiği ikili mücadelede yerde kalan Nobre, tedavisinin ardından sahaya döndü, ancak ağrıları geçmeyen Brezilya asıllı futbolcu, kısa bir süre sonra topsuz alanda kendini yere bırakınca, 16. dakikada sedyeyle soyunma odasına götürüldü. KORAY'IN MUTLULUĞU Beşiktaş'ın maçtaki ilk golünü atan Koray Avcı, gol sonrası büyük sevinç yaşadı.
Attığı şık gol sonrası meşin yuvarlağı kalenin içinden alan Koray, formasının içine sokarak, ilginç bir biçimde sevincini takım arkadaşlarıyla paylaştı.
<< Önceki Haber Kartal'ın yıldızı Bobo Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER