Krabükspor - Galatasaray maçı muhtemel 11'leri

Süper Lig'in 25. hafta mücadelesinde Galatasaray deplasmanda Karabükspor'a konuk oluyor.

Krabükspor - Galatasaray maçı muhtemel 11'leri

Ligde bu sezon rakip sahalarda önemli puan kayıpları yaşayan sarı-kırmızılı takım, Karabük ekibi karşısında sahadan 3 puanla ayrılarak hem deplasman fobisini yenmek hem de zirve takibini sürdürmeyi hedefliyor.

Galatasaray, ligde 34 puanla averajla 8. sırada yer alan Kardemir Karabükspor ile sezonun ilk yarısında sahasında oynadığı maçı 2-1'lik skorla kazanmıştı.

Selçuk dönüyor, Melo ceza sınırında

Galatasaray'da sarı kart cezası nedeniyle geçen haftaki Akhisar Belediyespor maçında forma giyemeyen Selçuk İnan, Kardemir Karabükspor maçında takımdaki yerini alacak.

Sarı-kırmızılı takımda 3 sarı kartı bulunan Brezilyalı futbolcu Felipe Melo ise ceza sınırında bulunuyor. Melo, mücadelede sarı kart görmesi durumunda 26. haftadaki Kayserispor maçında görev yapamayacak.

Galatasaray'da sakatlığı bulunan Emre Çolak'ın ise tedavisine devam ediliyor.

Maç kafilesi

Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini, Kardemir Karabükspor maçı için 20 kişilik bir kafile belirlerken, sakatlığı düzelen Hamit Altıntop kadroda yer almadı.

Mancini tarafından belirlenen maç kafilesinde, Felipe Melo, Ceyhun Gülselam, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Didier Drogba, Alex Telles, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Fernando Muslera, Semih Kaya, Koray Günter, Yekta Kurtuluş, Berk Ünsal,  Sabri Sarıoğlu, Aykut Erçetin, Ufuk Ceylan, Veysel Sarı ve Umut Gündoğan kendisine yer buldu.

Takımda yabancı kontenjanına takılan isimler; Lucas Ontivero, Emmanuel Eboue, Guillermo Burdisso ve Izet Hajrovic oldu. Sakatlıkları bulunan Aydın Yılmaz ile Emre Çolak'ın dışında, Hamit Altıntop'un yanı sıra Gökhan Zan, Oğuzhan Kayar ve Salih Dursun da kadroda tercih edilmediler.

Stat: Necmettin Şeyhoğlu

Saat: 20:00

Hakem: İlker Meral

MUHTEMEL 11'LER

Karabükspor: Waterman, Mabiala, Erdem, Murat Akça, İshak, Musa, Sow, Erkan, Furkan, Eneramo, İlhan Parlak

Galatasaray: Muslera, Veysel, Semih, Chedjou, Alex Telles, Selçuk, Yekta, Melo, Sneijder, Burak, Drogba
<< Önceki Haber Krabükspor - Galatasaray maçı muhtemel 11'leri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER