Asırlık yaya yolu AVM oluyor!

Tarihi Fil Köprüsü artık tarih oluyor, asırlık yolun üstüne AVM yapılıyor...

Asırlık yaya yolu AVM oluyor!

İstanbul’un tarihi önemi yüksek semtlerinden Eyüp ilçesinde bulunan Santral İstanbul’un  önünde  bulunan Tarihi Fil Köprüsü artık tarih olacak. Asırlık yolun üstüne AVM yapılıyor. Mevki, İstanbul Bilgi Üniversitesinin Silahtarağa  Kampüsü’ne  tekabül ediyor.

İstanbul’un tarihi öneme sahip  semtlerinden Eyüp ilçesinde bulunan,  Santral İstanbul’un  önünde  yer alan  Tarihi Fil Köprüsü artık tarih olacak. Asırlık yolun üstüne AVM yapılıyor. Mevki, İstanbul  Bilgi Üniversitesi’nin Silahtarağa  Kampüsü’ne  tekabül ediyor. Bölge halkının, yıllardır evinden işine ve işinden evine giderken kullandığı  tarihi köprü, mevcut inşa çalışmaları nedeniyle, insanların sağlığını ve can  güvenliğini olumsuz etkiliyor.

İstanbul’un çilesi bitmek bilmiyor. Son olarak Eyüp’te  yaya  vatandaşın işine ve evine gitmek için kullandığı yaya yolunu kapatıldı. Yayalara ayrılan yol  dar, karanlık, çukur, çamur ve tehlikeli bir alana dönüştü. Tarihi köprü civarında bulunan Cami ziyaretçileri de,  Cami  avlusunun  çamur içinde olmasından şikayetçi. Üniversite öğrencileri  ise  çevrenin çamur içinde olmasından ve inşaat gürültüsünden şikayet ediyor. Bölge halkı bir an önce sorunun çözümü için yetkilileri göreve çağırıyor.

<< Önceki Haber Asırlık yaya yolu AVM oluyor! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER