Kuyt'u anlatan en güzel sözler

Hollandalı futbolcu "Tribünlerin kahramanı" ödülünü fazlasıyla hak ediyor.

Kuyt'u anlatan en güzel sözler

İngiliz yazar Jim Boardman, Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt'ın neden "Tribünlerin kahramanı" ödülünü alması gerektiğini anlattı.

Mirror gazetesi tarafından düzenlenen “Tribünlarin kahramanı” yarışmasında Dirk Kuyt da en büyük favorilerden biri olarak gösteriliyor. Yazar Jim Boardman da ödülü neden Dirk Kuyt’ın alması gerektiğini anlattı.

Dirk Kuyt’ın her maçta elinden gelenin fazlasını yaptığını söyleyen Boardman, “Arma için savaştı ve formayı kaptı. Onun en unutulmaz maçı 2007’deki Everton maçıydı. Everton 9 kişi kalmış fakat 1-0 öne geçmişti. Fakat Kuyt penaltından iki gol atmış ve maçı çevirmişti. 

Yine Manchester United’a karşı yaptığı hat-trick unutulmazdı. Sir Alex Ferguson o maçtan sonra kendi kulübünün televizyon kanalı da dahil olmak üzere hiçbir kanala konuşmamıştı. Bir sene sonra FA Cup dördüncü tur maçında Manchester United’a karşı galibiyet golünü atmıştı. Dirk Kuyt’ı büyük futbolcu yapan onun golleri ya da oynadığı büyük maçlar değil. Çalışkanlığı, davranışları, istenen her şeyi yapma arzusu. O bizden biri oldu” 
<< Önceki Haber Kuyt'u anlatan en güzel sözler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER