Mersin İdmanyurdu-Fenerbahçe maçı saat kaçta?

Fenerbahçe, üper Lig'in 21. haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını tamamladı.

Mersin İdmanyurdu-Fenerbahçe maçı saat kaçta?

 Süper Lig'de yarın deplasmanda  Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak Fenerbahçe, iç sahada yaşadığı puan  kayıplarını rakip sahada kazanarak telafi etmeyi hedefliyor.Maç saat bugün 16:30'da...

    Ligde sezonun ikinci yarısına iç sahada puan kayıplarıyla giren  sarı-lacivertli ekip, bugün Mersin deplasmanında 3 puana ulaşıp, UEFA Avrupa  Ligi'nde 14 Şubat Perşembe günü deplasmanda son 32 takımın yer aldığı turda BATE  Borisov ile yapacağı maç öncesi moral bulmak istiyor.

         Kadıköy'de Sanica Boru Elazığspor karşısında aldığı 2-2'lik beraberlikle  ligin ikinci yarısına başlayan ''Sarı Kanaryalar'', ardından 19. hafta  mücadelesinde deplasmanda Gaziantepspor karşısında 2-1 kazandı, 20. hafta  karşılaşmasında ise iç sahada Sivasspor'a 2-1 yenildi.

Maç saat 16.30'da

 10 Şubat 2013 Pazar günü Mersin Tevfik Sırrı Gür Stad’ında oynanacak olan mücadele saat 16:30 da başlayacak ve ligtv den naklen yayınlanacak. 



Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Fenerbahçe Mersin'de

Öğleden sonra uçakla İstanbul'dan Adana Şakirpaşa Havalimanı'na gelen Fenerbahçe kafilesi, oradan da takım otobüsü ile karayolu ile Mersin'e geldi. Teknik Direktör Aykut Kocaman nezaretindeki Fenerbahçe kafilesini, konaklayacakları HiltonSa Oteli önünde bir grup taraftar coşkuyla karşıladı. Polisin yoğun güvenlik önlemleri altında otele yerleşen Fenerbahçe kafilesinin, yarın oynanacak maç saatine kadar burada kalacakları bildirildi.

  


Olaylı karşılama
Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile yapacağı karşılaşma için havayolu ile Adana'ya gelen Fenerbahçe kafilesi, bir grup taraftarın protestosu ile karşılandı.  

Kadro belli oldu

Fenerbahçe'nin, Mersin İdmanyurdu maçı kadrosu belli olurken, teknik direktör Aykut Kocaman geçen hafta olduğu gibi Hasan Ali Kaldırım, Miroslav Stoch ve Milos Krasiç'i kadroya almadı. Ayrıca, Serdar Kesimal, Selçuk Şahin ve Orhan Şam da kadroya dahil edilmedi.

Fenerbahçe'nin 19 kişilik Mersin İdman Yurdu kadrosu ise şu futbolculardan oluştu: 


         -45 yıllık özlem-
         
         Mersin İdmanyurdu, Fenerbahçe karşısında ligdeki ilk ve tek galibiyetini  1968-69 sezonunda aldı.
         İstanbul'da 1 Aralık 1968'teki maçta rakibini 1-0 mağlup eden Mersin  ekibi, daha sonra Fenerbahçe ile yaptığı 22 maçta da galibiyet elde edemedi.
<< Önceki Haber Mersin İdmanyurdu-Fenerbahçe maçı saat kaçta? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER